Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

sfat achizitie masina de spalat rufe.

gi0

Postări Recomandate

Buna seara.Sunt in faza de informare privind mai multe electrocasnice.Ma puteti ajuta sa iau o hotarare in ce priveste o masina de spalat rufe?Sunt multe pe piata,preturi pentru toate buzunarele,dar si multe plangeri cam la toate marcile.Poate stiti macar care dintre firme are cele mai putine masini cu defectiuni?Tot rasfoind internetul am vazut si masini miele despre care am auzit ca sunt foarte bune,dar si preturi pe masura.Am folosit cu ani in urma ,la locul de munca,acest brand,dar pe atunci numele nu imi spunea nimic.Ce parere aveti despre aceasta masina de spalat, WDA 110 WCS | Miele Romaniahttps://shop.miele.ro/masini-de-spalat-rufe/incarcare-frontala/wda-110-wcs?Cu stima.

Link spre comentariu

miele e o marca premium, teoretic e superioara fata de cele de duzina de pe piata din ro. Acum...depinde si de noroc pt ca am mai auzit cazuri cu defecte dar se apeleaza la garantie si se rezolva.

Link spre comentariu

Am ajuns,pe banutii nostri ,sa ne rugam mereu sa avem noroc de cate ori cumparam ceva.

De aceea ma uitam la aceasta masina de spalat,sperand ca norocul sa joace un rol cat mai mic in folosirea ei...

Ar trebui sa mai fie si masini in gama medie, de calitate buna.Acasa am un samsung si merge bine de trei ani,sunt multumit,insa am auzit ca sunt foarte buni la frigidere,nu la masini de spalat.

Cu stima.

Editat de gi0
Link spre comentariu

Miele este marca premium si in Germania (cum zice si Rx-Tx), masinile de spalat se fabrica atat in Germania cat si in Cehia (depinde de model). Calitativ sunt mai presus de alte marci, daca iti permiti financiar, iti recomand sa iei Miele.

Link spre comentariu

dear  amigo ...!

cu  banii  din  link-ul  postat  de  dvs  va  puteti  cumpara  3  bucati ,  daca  nu  cumva  4  bucati  miele  second  hand ,  perfect  functionale ,  cu  garantie  in  regula !  postati-va  locatia  si  va  dau  pe  pm  direct  telefonul  patronului  si  negociati  cu  domnia  sa  costul  transportului . 

Link spre comentariu

Stimate domn,multumesc pentru sfaturile d-voastra.Am sa am o discutie cu sotia pe aceasta tema,dar sa stiti ca nu prea suntem de acord sa cumparam lucruri deja folosite de altii care au renuntat la ele din n motive.Deseori am facut sacrificii pentru a cumpara lucruri noi.Poate ca este gresita logica noastra.

Cu stima.

Link spre comentariu

daca  va  puteti  permite  dpv  financiar  sa  va  improprietariti  cu  un  miele  nou ,  atunci  nu  pot  decit  sa  va  felicit .  mesajul  meu  anterior  are  drept  tinta  marea  masa  a  oamenilor  normali  din  rsr ,  care  nu-si  pot  permite  decit  sa  viseze  la  un  astfel  de  produs  nou . 

Link spre comentariu

Aveti perfecta dreptate,multa lume considera ca electrocasnicele nu trebuie sa diminueze bugetul familiei,si asa destul de mic.

Dar vedeti cat de mult depindem de noroc...Desigur,cred ca daca domnul recomandat de d-voastra este serios si nu pus doar pe capatuiala,si eu as recomanda o masina sh miele mai mult decat una noua in care nu mai poti avea deloc incredere.

Inca nu am bugetul necesar,dar mai astept sa mai adun banuti.Cum spuneati si d-voastra,este inca un vis,dar vreau sa il indeplinesc,cu rabdare si multa economie in casa.

Sa se inteleaga ca nu vreau sa discreditez celelalte firme de pe piata.

Cu toata stima.

Link spre comentariu

poate  nu  m-ati  inteles  bine  de  prima  oara ...domnul  respectiv  are  o  firma  ce  comercializeaza  electrocasnice  si  noi  si  sh ,  aici  ,  in  buzau .  produsele  vindute  de  dinsul  au  garantie , conform  legii    produsele  le  aduce  din  germania  personal ,   sau  le  achizitioneaza  en gros  de  la  importatori  direct  din  germania . 

Link spre comentariu

Scuze pentru neantelegere,dar ati pomenit doar de masini sh.

Cred ca miele voi cumpara cand voi avea toti banutii(foarte greu deoarece visez si la un frigider liebherr), am sa va contactez daca nu gasesc in Constanta.

Chiar ,credeti ca in germania o masina noua este mai ieftina ca aici,chiar si cu transport inclus?

Cu stima.

Editat de gi0
Link spre comentariu

[...] Chiar ,credeti ca in germania o masina noua este mai ieftina ca aici,chiar si cu transport inclus? [...]

Nu. Chiar daca in Romania TVA-ul este mai mare decat in Germania si distribuitorii pun si adaos comercial, totusi probabil iesi mai ieftin decat daca te complici cu transportul din Germania. Daca era vorba de altceva (laptop, etc.) ziceam ca se merita mai bine din Germania, dar la aparate electrocasnice prima problema e transportul (ca sa si ajunga intregi, fara zgaraieturi) si a doua problema ar fi garantia (in caz ca totusi s-ar defecta ceva dupa cateva luni).

Eu la inceputul anului mi-am cumparat combina frigorifica, masina de spalat vase, cuptor, plita, hota, aparat de aer conditionat, etc., tot ce trebuia sa dotez locuinta dupa renovare. Eu am si stat pe ganduri, deoarece in cazul meu posibil ca s-ar fi meritat, avand in vedere ca era vorba de multe aparate electrocasnice. Pentru transport as fi putut gasi microbuz cu sofer, nu ar fi costat chiar asa mult. Insa m-am gandit mai departe, ce se intampla daca ceva se defecteaza? Atunci trebuie sa duc produsul inapoi la vanzator, etc... Insa acolo daca e vorba de suma mai mare (mii de euro) atunci poti negocia cu magazinul respectiv si poti primi reducere chiar si in valoare de peste 500 euro. La noi cand am intrebat la Flanco, Altex si Mediagalaxy daca imi ofera ceva reducere daca iau absolut toate aparatele de la ei (am cheltuit in total peste 14.000 lei), in magazine am primit raspunsul de la manageri ca sau nu se da reducere, sau au vrut sa imi ofere reducerea "generoasa" de 300 lei per total (pe langa reducerile care erau deja pentru electrocasnicele din oferta). In conditiile astea pana la urma am luat fiecare aparat de la alt magazin, care unde a fost mai ieftin sau in oferta. Astfel am economisit putin mai mult decat dublul reducerii oferite in acel magazin...

Daca ar fi vorba de alte aparate electronice mai mici, calculator, laptop, camera foto / video, etc., as zice ca iesi mult mai ieftin daca iei din Germania chiar si daca mai ai de platit transportul. Pentru aparate electronice oricum de obicei este garantie internationala.

Link spre comentariu

Nu as mai cumpara decat ce am, LG Direct Drive, chiar daca nu e vreun "high-end", tehnologia principial superioara isi spune cuvantul, nu exista curea, nu are motor cu perii de carbuni, motor cu 10 ani garantie, invertorul si placa sunt foarte bine izolate de umiditate, programele sunt bine gandite, etc.

Poate si mai bun ar fi un Samsung Direct-Drive, dar sunt mai greu de gasit decat LG.

Masina de spalat second-hand-cumparati doar daca doriti sa simtiti "efectul" unei candidoze, ciupercuta Candida nici la 90 de grade cu detergent nu se usuca. :rade:

Editat de Spitfire
Link spre comentariu
Stimati domni,ce firme producatoare de masini de spalat dau garantie mai mare si pe care le considerati in top trei la un pret de achizitie de 3700 ron? Tocmai am fost informat ca miele da garantie,la masina pe care o doresc,doar 2 ani.O firma premium nu ar trebui sa extinda garantia sau are importanta prea mare?Miele ofera garantie 10 ani,cu capacitate 8kg,dar pretul este 4700 ron. Cum vi se pare aceasta ”oferta” sau cum o interpretati in comparatie cu alte firme considerate sub nivelul miele dar cu garantie mai mare? Cu stima. 
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări