Vizitator skyuro Postat Februarie 8, 2008 Partajează Postat Februarie 8, 2008 Salut baietzi,Am sa impart cu voi cateva idei privind constructia unei masini de fum pe care am experimentat-o materiale folosite:1. talpa masina de calcat- la care se astupa toate gaurile cu suruburi si silicon high temp mai putin una pe unde iese fumu,se imbraca toata talpa in vata minerala bazaltica +folie alu.2.termostat electronic (pt un control bun al temperaturii,o temperatura scazuta duce la coagulara lichidului o temperatura prea mare duce la arderea lui si degaja un miros urat) :snakeman: 3.pompa stergator care duce lichid in talpa :toimonster: 4.fire si furtune siliconice5.glicerina boraxata (farmacie)+ apa distilata 1/10 amestec :smt030 Glicerina este incalzita cu apa la 280-300 grade si se vaporizeaza impreuna ,la iesire ele se racesc iar glicerina vaporizata devine avida de apa, deci, va aduna si condensa vaporii de apa.In consecinta pe podea o sa gasiti o parte din glicerina care devine alunecoasa. Nu folofiti glicol! :smt018 ATENTIE! fumul produs poate fi periculos persoanelor cu probleme pulmonare :smt018 Link spre comentariu
kinderu56 Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 ce mai buna idie de masina de fum este dintru expresor defect din care se vor folosi pompa si boilerul (rezistenta ) poma care are forta sa de biteze in jur la 10 bari fata de una auto de spalator de parbriz Link spre comentariu
kinderu56 Postat Octombrie 10, 2008 Partajează Postat Octombrie 10, 2008 pentru mai multe detali de relizare si de procurare a pieselor se poate pe PM Link spre comentariu
RoCky93 Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 m-ar interesa si pe mine o asemenea masina...imi mai puteti da informatii?...pt 220 V Link spre comentariu
Vizitator paulinu Postat Noiembrie 5, 2008 Partajează Postat Noiembrie 5, 2008 sal baieti !! am sa va zic eu o masina de fum foarte buna, parerea mea :)imi aduc aminte cand eram mic aveam un trenulet care scotea fum ...-trenuletul era alimentat la 2 bateri R20E(dinalea mari care se pun la lanterna) de1.5v-masina de scos fum era facuta din : -o cutie de platic, era foarte mica -si in cutie era un fel de vata care despartea 2 lamele metalice, chestie e ca la 3v scotea ceva fum, dar nu stiu ce este acea vata???poate stie cineva ce este si se poate face o masina de fum din ea care se poate alimenta la 12v auto Link spre comentariu
Lyvyutzu Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Unde pot gasii si eu ce are asta si vreau sa stiu cum se numeste . ms http://video.google.com/videoplay?docid ... og+machine Link spre comentariu
mishy Postat Noiembrie 8, 2008 Partajează Postat Noiembrie 8, 2008 Unde pot gasii si eu ce are asta...nu stiu sigur...si vreau sa stiu cum se numeste .zapada carbonica Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 am un fier de calcat defect, dar cred ca pot sa-l fac sa mearga pe "direct" si eventual sa fol un termostat/termocupla ceva care sa opreasca alimentarea cand e destul de cald. De ce piese/subansamble mai am nevoie pt realizare??? vreau sa o fac pt 220vMultumesc Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 ... de curiozitate, la ce-o s? folosi?i aceast? epocal? "smoke machine"???sau v? privatiza?i, ?i deschide?i un club, o discotec?, ceva, în apartament??? Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 pt ca imi place sa construiesc fel si fel de chestii, cu cat mai ciudate mai bine si de ce nu, pt a face putina "atmosfera" in camera si ce lichid se foloseste?? intreb de acum cu toate ca o sa mai treaca ceva pana la punerea in functiunePS: Mifty stii ceva mai nou de numesti "epocala" masina de fum? Link spre comentariu
MifTy Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 p?i... dac? ?ii neap?rat... po?i b?ga în priza de 220 un traf, da' bagi secundarul, de, s? zicem... 50-60 de vol?i, ?i gata ma?ina de fum!!! na?pa e c? merge numai o singur? dat?!!! Link spre comentariu
paul14 Postat Noiembrie 29, 2008 Partajează Postat Noiembrie 29, 2008 pai as avea vreo 3-4 trafuri la care li s-a prajit siguranta termica, da` sigur merge sa nu le bag degeaba in priza; mai pun si putin parfum pe ele sau ceva esenta ca sa dea aroma Link spre comentariu
cotocu Postat August 11, 2009 Partajează Postat August 11, 2009 am mai vazut pe net cateva treburi interesante. Cum ar fi folosirea Ghetii carbonice pentru obtinerea cetii, sau a unui generator de ultrasunete pentru vaporizarea apei. Ce parere aveti? Nu ar fi mai usor sa folosesti gheata carbonica?Salve,atasat aveti imagini pentru a realiza o masina de fum cu generator de ultrasunete(Ultrasonic atomizers).Normal acest generator de ultrasunete ar trebui sa se gasesca in BauMax,Hornbach..... O zi buna. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum