stefanev Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 intradevar e super cutia ... deocamdata numai la asta ne putem referi ca restul inca nu stim ... poate o sa faci si un filmulet "in action" cand va fi gata :pottytrain5: Link spre comentariu
ghostbuster Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 maine vin devreme dela scoala si o sa fac :supz: Link spre comentariu
ghostbuster Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 cum este mai bine sa pun coolerul, sa traga aerul sau sa bage? Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2006 sa traga aerul din cutie.... dar ii pui si cooler?? :P Link spre comentariu
ghostbuster Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 lam terminat si pus in functiune si sa topit carcasa :prayer: uitati si filmuletul... http://www.badongo.com/file/1864139 Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 22, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2006 mi-am luat si eu unu sa vad cum e )).. idee e ca e prea simplu...... e o camera de aluminiu cu o rezistenta de 700w , un termostat care decipleaza la 280grade si cupleaza la 210grade... o pompa de debit mic dar cred ca e de presiune.... o diuza la iese + valva unic sens....si inca o valva unic sens intre pompa si camera de vaporizare Link spre comentariu
Vizitator liwiu11evo Postat Iunie 22, 2007 Partajează Postat Iunie 22, 2007 how a fog machine works :yawinkle: http://video.google.com/videoplay?docid ... og+machine Link spre comentariu
Vizitator franky32 Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 am mai vazut pe net cateva treburi interesante. Cum ar fi folosirea Ghetii carbonice pentru obtinerea cetii, sau a unui generator de ultrasunete pentru vaporizarea apei. Ce parere aveti? Nu ar fi mai usor sa folosesti gheata carbonica? Link spre comentariu
Dr.L Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 dar de unde iei gheata carbonica,si la ce pret? Link spre comentariu
Vizitator franky32 Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 pai fabricanti sunt nu stiu sa iti zic exact de unde, si nici de pret, dar nu e vb de procurarea ghetii carbonice, ci de o metoda de a o folosi mai simplu decat un smoke machine. Gheata carbonica o poti face si acasa daca ai un stingator pe baza de carbon si o fata de perna sau poti sa faci un dispozitiv mai complex, stiu ca am vazut ceva pe net, am sa mai caut. Link spre comentariu
hbi Postat Iulie 23, 2007 Partajează Postat Iulie 23, 2007 salut, partea cu serpentina se poate face din teava de cu, care se poate recupera de la o dacie batrineasca. este vorba de conductele de frina. se iau 2 tevi(una de rezerva ca se mai sparge la turnat sau se mai infunda) si se spiraleaza in jurul rezistentei de 1000W dupa care se face din tabla neagra un cilindru in care se toarna al. trebuie montat si un termostat de la un fier de calcat care are puterea de 1000w.ca pompa se foloseste un pulverizator auto de la spalatoarele de parbrize. si poti pune un led de control in paralel cu contactele termostatului ca sa vezi cind este temperatura optima de lucru. nu mai pui nici o valva unisens, dar trebuie sa pui furtun care sa tina la temperatura la intrarea in teava de cupru, iar rezervorul cit mai departe de sursa de caldura sa nu-l topesti.eu asa am facut si au mers toate fff bine.spor la tereaba! bogdan Link spre comentariu
Vizitator dj_luchian Postat Decembrie 29, 2007 Partajează Postat Decembrie 29, 2007 sa ne spui cum ai facut Link spre comentariu
dj fratisu Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 oare cum functioneaza masinile de "fum" ce produc o ceata care nu se raspandeste in toata camera ci ramane "lipita" de sol?stie cineva despre ce vorbesc sau cum se cheam aparatul respectiv? Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 o fi carbonica,ea are tendinta sa ramana jos Link spre comentariu
ghostbuster Postat Ianuarie 7, 2008 Partajează Postat Ianuarie 7, 2008 o fi carbonica,ea are tendinta sa ramana josse pune un tub cu gheata la iesire la smoke machine :smt032 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum