Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Smoke machine...

Swat Cat

Postări Recomandate

• Răspunsuri 57
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Swat Cat

12

• ghostbuster

10

• Kytan666

3

• paul14

3

Top autori în acest subiect

Eu sa fiu politati mama ce de amenzi v-as da, asa de smecher :weedman:

Mama ce noroc avem ca nu s-a incadrat Vasile in normele pentru politai (daca n-ai baut cerneala...)
Link spre comentariu

hai sa vedem...scoate ceva fum???? pompa e tot de la expreso :P....eu ma gandeam la un coffe maker... are serpentia aia pe unde trecea apa....dar cred ca raman la o talpa de fier de calcat cu abur....

Link spre comentariu

ar fi fain, sau daca te tine bogetul iei un aparat de ala de curatat cu aburi. E foarte fain asa . E compus din rezistenta, o camera sub presiune si o supapa actionata manual. Problema e ca nu dureaza mult aburul ... iti trebuie lichid special de fog masine.

Link spre comentariu

ATENTIE !!!!!! ce zic eu este doar pt a arata ca se poate si altfel.!!!!un inlocuitor foarte bun ca efect , poate chiar mai bun , al lichidului de fum este antigelul auto diluat putin sau nu in functie de calitate .... plus cateva picaturi de esente de prajituri.... am pus de migdale :weedman: si a facut un miros in zona unde eram, trecea lumea pe strada si se intreba daca s-a deschis patiserie... este FOARTE TOXIC !!!!! , atentie... eu am folosit pt probe si iti cam gadila plamanii daca inhalezi mai mult...

Link spre comentariu

urmatorul pas este sa fac o carcasa din tabla si telecomanda fara fir, care ori dintro sonerie fara fir ori pe o telecomanda ir ce o am dela un felinar de camping, dar receptorul nu il am(cred ca merge cu un detector de ir pentru ca telecomanda nu da impulsuri, amite ir in continu) astept idei de carcase.... :partyman:

Link spre comentariu

am eu rezistenta mare de boilar, e noua, nefolosita daca va trebuie cred ca are vreo 2Kw (sa scoateti noru de fum, dar va mai trebuie si o cisterna de lichid :supz: ). Daca e cineva interesat spuneti si o sa o masor... :rock:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări