Swat Cat Postat Decembrie 6, 2006 Partajează Postat Decembrie 6, 2006 ce parere aveti.... o merge facuta... am fost la muzica si am luat lichidul care se transforma in ceata.... idee e ca un aparat costa cam 2-3 mil minim.si ma gandeam sa imi fac eu unu la 12v.... singura problema e cum sa fac vaporizatorul....ati desfacut vreodata ca sa imi explicati cum arata?? Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2006 Partajează Postat Decembrie 6, 2006 Nu merita sa o faci pentru ca se gasesc si la 1 mil daca cauti Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 6, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2006 da un exemplu...la muzica era la 1.5 mi dar nu mai aduc...+ as vrea si pt 12v Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 6, 2006 Partajează Postat Decembrie 6, 2006 Tu vrei sa-l pui pe masina :drinkers: Nu am desfacut niciunul ca sa vad cum e facut Link spre comentariu
George(sb) Postat Decembrie 6, 2006 Partajează Postat Decembrie 6, 2006 pui un unvertor :drinkers: dupa care :smt033 pana :violent2: Link spre comentariu
Kytan666 Postat Decembrie 6, 2006 Partajează Postat Decembrie 6, 2006 sunt relativ simplu de facut , vrei neaparat la 12 V ? daca vrei sa-ti faci la 220 , te ajut cu explicatii , la 12V e nasol cu consumul , incalzirea se face cu rezistente si o masina de fum adevarata poate depasi 1000W consum ... ca sa vaporizezi lichidul calumea... Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 6, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2006 bine... 12v mai incolo...m-am gandit din ce am vazut pe net sa folosesc o talpa de fier de calcat + termocupla electrica.... dar tre sa fac peste talpa o cutie etanse ca pompa cred ca merge popa de stergator Link spre comentariu
adi_0106 Postat Decembrie 6, 2006 Partajează Postat Decembrie 6, 2006 Swat Cat tu vrei sa faci fum in masina ?? ca in filmele cu negri - cand deschide geamul la masina iese un nor de fum si dupa aia se vede omu` ? :violent3: Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 6, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2006 mai mult pe sub masina.... neoanele sunt vechi..acum la stop tre sa iasa fum de sub masina....revenind...as fi recunoscator daca m-ati ajuta cu niste poze detaliate sau scheme :p... am impresia ca e mult mai complicat decat sa vaporizezi apa.. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 6, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2006 http://video.google.com/videoplay?docid ... og+machine http://video.google.com/videoplay?docid ... og+machine Link spre comentariu
Kytan666 Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 realizarea e simpla .. o pompa de stropit parbrizul eventual cu tot cu rezervor sau altul ... iti trebuie ceva care sa degaje caldura multa . asta o faci tu cum crezi cel mai simplu am facut cu rezistenta de boiler electric vechi arata ca o "coloana la coloseum " rezistenta e intinsa spiralat pe ea .. am imbracat-o in tabla si peste acea tabla am bobinat teava subtire de cupru prin care pompam lichidul, masinile de fum originale au un bloc de aluminiu in general cu rezistenta electrica incorporata si cu ff multe canale prin el care se unesc la intrare si iesire, duza de iesire conteaza mult aia se experimenteaza ... ca sa faci asa ceva la nivel DIY e ceva de lucru la modul ca tre sa experimentezi ... cu rezistenta de cutare cu duza de cutare .. , debitul de lichid.. obligatoriu o supapa de sens , sa nu iti dea voie la "abur" sa se intoarca in pompa... am facut cu un prieten acu cativa ani 4 bucati.. toate au iesit diferite la interior.. deh in functie de posibilitati :weedman: Link spre comentariu
pegas Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 poate mai cauti prin comert? eu vazusem in iasi la o firma -care intre timp s-a desfiintat- masini de ceata la 90 ron.dar nu stiu daca si unde mai sunt disponibile... erau ca un fel de lampi inversate. :rolleyes: Link spre comentariu
gaby Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Ai putea sa te folosesti de galeria de evacuare a masini. Link spre comentariu
Swat Cat Postat Decembrie 7, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 7, 2006 stiu...am vazut pe discoveri cum sa faci mult fum... bagi solutia asta exact la galeria de evacuare....si scotii la fumm de nu ai mai vazut.. Link spre comentariu
gaby Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Nu trebuie neaparat sa o bagi in galeria de evacuare, poti sa o pulverizezi direct pe ia :yawinkle: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum