Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radio neckermann

tepeleacatalin

Postări Recomandate

buna ziua tuturor......detin un radio receptor neckermann  fabricat prin anii 1971-1972.....ce probleme are....condensatorul variabil este de tipul celor folosit in toate radioreceptoarele portabile . cred ca are mizerie intre lamele. el fiind capsulat intr-o carcasa de plastic. Aveti vreo idee cum se poate curata? Aparatul a fost adus in stare de functionare dar sunt portiuni din banda atat in AM cat si in FM unde paraiie sau chiar se anuleaza semnalul. Nu am intervenit asupra lui inainte de a afla si alte pareri

va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepeleacatalin

2

• kripton

1

Zile populare

Salut,Ce-ar fi, sa-l vedem si noi ?La CV , in cel mai fericit caz, pot fi contacte "reci" la placa imprimata sau pot fi murdare contactele interioare de masa.( avand in vedere ca se manifesta atat pe MA cat si pe MF). Daca este demontabil , ( cu piulite) ar fi oarecari sanse de a fi remediat. Dar in aproape toate cazurile, manifestarea descrisa nu este din murdarie ci din strapungerea discreta a dielectricului solid iar remediul este numai inlocuirea cu unul ( exact ) de acelasi tip.

Link spre comentariu

unde pot gasi asa ceva de acelasi tip....probabil prin targ......voi studia problema...oricum va multumesc pentru raspuns......toate cele bune

cu respect

atasez si o poza cu un aparat identic cu al meu

unde pot gasi asa ceva de acelasi tip....probabil prin targ......voi studia problema...oricum va multumesc pentru raspuns......intai voi verifica cantactele potential reci apoi iau o decizie

cu respect

catalin

post-233052-0-02364100-1407355452_thumb.jpg

Editat de tepeleacatalin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări