Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce folosesc pentru urmatoarea incinta!

Vizitator stanciu89

Postări Recomandate

Vizitator stanciu89

Va salut domnilor ....vreau sa imi confectionez un subwoofer si nu stiu ce difuzor imi trebe sa sune bine tin sa mentionez ca il folosesc in casa pe afara poate si la sonorizari depinde ce iese.....incinta are 34,6 l dupa masuratorile mele pot folosi urmatoarele configuratii ,,vreau sa imi spuneti care se potriveste cel mai bine    2x 8'' 1x8''  2x 10''  1x10''   1x12'' 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

1

• Dima8930

1

Top autori în acest subiect

Chiar si cu un 12" la sonorizari, hm, cam greu. in plus volumul este cam la limita (sau sub) pt majoritatea difuzoarelor.

Pt casa este altceva, se pot folosi oricare din solutii, depinde de buget si de asteptari.

Link spre comentariu

Ca exemplu:

http://www.parts-express.com/dayton-audio-rss210hf-4-8-reference-hf-subwoofer-4-ohm--295-456

8" cere volum mai mare decit ai la dispozitie.

OPTIMUM CABINET SIZE (DETERMINED USING BASSBOX 6 PRO HIGH FIDELITY SUGGESTION)
  • [*]
Sealed Volume0.55 ft.³ [*]Sealed F3 48 Hz [*]  [*]Vented Volume1.76 ft.³ [*]Vented F3 24 Hz

Exemplu 12"

OPTIMUM CABINET SIZE (DETERMINED USING BASSBOX 6 PRO HIGH FIDELITY SUGGESTION)
  • [*]
Sealed Volume 1.03 ft.³ [*]Sealed F3 49 Hz [*]  [*]Vented Volume 2.73 ft.³ [*]Vented F3 25 Hz

Editat de Dima8930
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări