Vizitator ExtremeEdition Postat August 19, 2014 Partajează Postat August 19, 2014 eu suspectez ca i placa de baza invechita incepe sa faca probleme uneori. si sa verificati temperatura placii video in jocuri Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat August 21, 2014 Autor Partajează Postat August 21, 2014 schimbai sursa...aceleasi probleme...ceva sfaturi Link spre comentariu
adryano Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 La utilizarea PC-ului inafara de jocuri, tot se blocheaza? Eu am avut problema similara si era de la memoriile RAM. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat August 21, 2014 Autor Partajează Postat August 21, 2014 la utilizare normala nu se blocheaza, nu are nimic, doar atunci cand ma joc ceva....am gasit o memorie arsa pe care am inlocuito....acum nu-si mai ia restart dar se blocheaza, dau ctrl+alt+del, imi iese (dar nu definitiv), intru iar in joc si merge iar 1015020 sec dupa care se blocheaza iar Link spre comentariu
riderinblack Postat August 21, 2014 Partajează Postat August 21, 2014 Ruleaza un memtest, sa vezi care e treaba pe acolo. Link spre comentariu
ovy83 Postat August 22, 2014 Partajează Postat August 22, 2014 daca fosta sursa a avut conzii pe filtrari uscati posibil ca curentul de riplu sa fi afectat ceva componente,efect inevitabil la surse de kg. Link spre comentariu
Adrian_BBS Postat August 25, 2014 Autor Partajează Postat August 25, 2014 s-a rezolvat....am schimbat placa video si nu mai sunt probleme....se pare ca acolo a fost "buba" Link spre comentariu
Vizitator ExtremeEdition Postat August 25, 2014 Partajează Postat August 25, 2014 absolut normal, era de la caldura. Caldura a afectat-o distrugand-o in timp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum