Vizitator Robert Necula Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 (editat) Salut Cine poate sa ma ajute cu depanarea partii electronice la niste boxe microlab6. Dupa 4 ani de functionare a aparut un defect si le am dus la un centru de depanare din bucuresti,unde un depanator a eliminat doua piese inlocuindu-le cu o sarma .Dupa o sptamana de functionare ok, s-au defectat din nou. Am atasat 4 poze,cea cu numele 148166 arata un circuit ok luat de pe net urmatoarele sunt cu placa mea de circuite Editat August 5, 2014 de Robert Necula Link spre comentariu
uvas Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Cumpara 2 sigurante ca cele de acolo,daca acolo a pus sarme. Link spre comentariu
leoncris Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 (editat) Cred ca se refera la cele 2 C_uri ,,, ceramice care incadreaza cupla.. Editat August 5, 2014 de leoncris Link spre comentariu
ion_vasile Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Te duci inapoi la cel care a "pus sarmele" caci interventia trebuie sa beneficieze de garantie. Link spre comentariu
Vizitator Robert Necula Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Reparatia a fost facuta acum 1 an asa ca nu pot sa ma duc inapoi,si oricum cand nu esti multumit de calitate nu te mai duci in acelasi loc.Leoncris avazut perfect unde este problema, C-urile si PCB-ul de langa mufa au fost distruse de caldura iar electronistul care a facut reparatia a ales probabil calea cea mai usoara prin inlocuirea C-urilor cu niste sarmulite.Acum boxa se aude la 10% din putere cu volumul la maxim.Eu am venit pe forum cu ideea de a gasi pe cineva priceput care sa faca o reparatie ok sau sa imi spuna sa le arunc la gunoi Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum