Metatron Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 (editat) Am de la cineva un televizor Samsung CK 5320 T,care nu are sursa si nici trafo chopper. Am in casa mai multe surse decupate care poseda 12v si 125v necesari acestui sasiu. Intrebarea mea este daca trebuie sa mai folosesc dioda de redresare D802, din secundar de pe bara +B (a sasiului), impreuna cu dioda de protectie dz801 si lb809,lb402. Idem pt. bara de 12v daca sa las asa cum este, sau sa le scot. Ma gandeam sa le scot,si sa aplic direct tensiunea mea de 125v din sursa externa direct dupa bobina l402. Are cineva vreo idee mai buna?Multumesc mult!! Editat August 4, 2014 de Metatron Link spre comentariu
dan cod Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Poti sa scoti diodele daca sursa externa le are. Link spre comentariu
Metatron Postat August 4, 2014 Autor Partajează Postat August 4, 2014 Am inteles. Si sa bag alternativul de dupa chopper-ul meu extern,direct in anodul diodei de redresare +B de pe sasiu? Idem pt. bara de 12v? Mersi!! Link spre comentariu
Metatron Postat August 4, 2014 Autor Partajează Postat August 4, 2014 Bine,multumesc fain!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum