Daniel_sv Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Cine poate sa imi spuna de unde sa cumpar o bucata de furtun de ala flexibil pt emusia de la strung. La al meu lipseste si nu gasesc pe net nicaieri. cel putin nici nu stiu cum se cheama. Link spre comentariu
chas3 Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 De exemplu: http://www.ebay.co.uk/itm/1-4-Round-Nozzle-Plastic-Flexible-Water-Oil-Coolant-Pipe-Hose-Lathe-CNC-Switch-/281393315905?pt=UK_Home_Garden_PowerTools_SM&hash=item4184594041 Link spre comentariu
Daniel_sv Postat August 6, 2014 Autor Partajează Postat August 6, 2014 Ms. O sa comand de afara ca pe la noi is scumpe tare... Link spre comentariu
florianmro Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 foarte bune si racordurile metalice pentru bateriile de chiuveta. Link spre comentariu
Daniel_sv Postat August 7, 2014 Autor Partajează Postat August 7, 2014 Dar nu stau in ce pozitie le pui. Sau pun o sarma paralel cu ele.Am un cumnat in uk si am comandat acolo si mi-l aduce el ca tocmai o sa vina acus. Link spre comentariu
chas3 Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Sunt si racorduri de chiuveta care sunt rigide, adica dupa cum le indoi, asa raman. Se gasesc in orice magazin de bricolaj, de exemplu, pe langa racordurile flexibile obisnuite. De obicei nitel mai scumpe cu 1-2 RON parca. Link spre comentariu
Daniel_sv Postat August 7, 2014 Autor Partajează Postat August 7, 2014 Sunt si racorduri de chiuveta care sunt rigide, adica dupa cum le indoi, asa raman. Se gasesc in orice magazin de bricolaj, de exemplu, pe langa racordurile flexibile obisnuite. De obicei nitel mai scumpe cu 1-2 RON parca. nu stiam. acum astept sa vad ce vine de afara... ms Link spre comentariu
enjoy Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Recomand un furtun cu tot cu baza magnetica, se misca in acelasi timp cu sania / caruciorul. In UK costa cam 100 de lei. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum