delfy Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Salut. Am un televizor care are simptomul din pozele alaturate. Cand schimb canalul, imaginea se vede clara, dar deformata ca in poze, iar treptat intr-o secunda iese putin din banda, dar nu de tot(purici). In momentul in care a capatat acest defect, imaginea a devenit foarte intunecata. A trebuit sa umblu la traful de inalta la semireglabilul din care se mareste luminozitatea, dandu-l la maxim. Care ar fi problema? Link spre comentariu
leo 17 Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 lipitura rece ..in cale comuna ..condesatori devalorizati ...vezi si la cadre cu condesatorii ..find un tv c am vechi deci se recomanda o ''cura''cu electrolitici Link spre comentariu
bobo Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 (editat) la sasiul PC04A (cum este acesta) defectul tipic postat de dvs este datorat conzilor de pe alimentarea liniilor. inlocuiti acesti conzi,cei din sursa( fara cel mare), cei din cadre si pe cel de pe video si tv-ul o mai duce cativa ani. http://www.elforum.info/topic/91915-goldstar-pc04a/ Editat August 4, 2014 de bobo Link spre comentariu
delfy Postat August 4, 2014 Autor Partajează Postat August 4, 2014 Am depistat defectul, condensatorul de 47 micro f devalorizat. Multumesc pentru ajutor. Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 Am depistat defectul, condensatorul de 47 micro f devalorizat. Multumesc pentru ajutor. ...din cadre...sau din filtraj linii....?!?! Link spre comentariu
bobo Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 din linii adica de pe b+ . Link spre comentariu
BUGHIU Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 ....banuiam,dar era bine sa fi spus care!! Sa fie de ajutor altora!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum