Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

probleme cu filtrele din boxe

Vizitator florentinel

Postări Recomandate

Vizitator florentinel

Salutare! am si eu o problema legata de niste filtre cu protectie pe bec overload, am pe un filtru 2 becuri de 12v si 21w lipite unu de altul nu stiu cum se numeste asta serie s-au paralel, si problema e ca atunci cand dau drumul la muzica m-ai tare se aprind becurile atat de tare incat se ard, intrebare este : daca pun un bec m-ai mare de 24v si 75w rezista m-ai bine si imi protejaza driverul ca inainte? s-au da drumut la putere si m-ai mare in driver si il poate arde? dar becul am vazut ca rezista la asa halogen nu se m-ai aprinde asa tare dar mie frica pentru driver, ce putere de bec sa pun si ce ma sfatuiti sa fac sa nu se m-ai arda nici becurile dar nici driverul? si ce se intampla daca pun un bec m-ai puternic? MULTUMESC si rog moderatorii sa mute acest topic unde trebuie daca am gresit locul, stima si respect!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Shambala

1

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Spune ce drivere sunt si atunci vedem ce becuri se potrivesc mai bine.

2 x 12V/21W rezista totusi la puteri destul de mari, cam ce putere dai tu in boxe ?

Editat de shambala
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări