Vizitator florentinel Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Salutare! am si eu o problema legata de niste filtre cu protectie pe bec overload, am pe un filtru 2 becuri de 12v si 21w lipite unu de altul nu stiu cum se numeste asta serie s-au paralel, si problema e ca atunci cand dau drumul la muzica m-ai tare se aprind becurile atat de tare incat se ard, intrebare este : daca pun un bec m-ai mare de 24v si 75w rezista m-ai bine si imi protejaza driverul ca inainte? s-au da drumut la putere si m-ai mare in driver si il poate arde? dar becul am vazut ca rezista la asa halogen nu se m-ai aprinde asa tare dar mie frica pentru driver, ce putere de bec sa pun si ce ma sfatuiti sa fac sa nu se m-ai arda nici becurile dar nici driverul? si ce se intampla daca pun un bec m-ai puternic? MULTUMESC si rog moderatorii sa mute acest topic unde trebuie daca am gresit locul, stima si respect! Link spre comentariu
Shambala Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 (editat) Spune ce drivere sunt si atunci vedem ce becuri se potrivesc mai bine. 2 x 12V/21W rezista totusi la puteri destul de mari, cam ce putere dai tu in boxe ? Editat August 4, 2014 de shambala Link spre comentariu
zal Postat August 4, 2014 Partajează Postat August 4, 2014 Probabil sînt înseriate becurile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum