validae Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Vezi aici: http://www.elvikom.pl/forum/obrazki/_f/f_0004875.jpg Link spre comentariu
riderinblack Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Ce mare filozofie sa "dibuiesti" masa condensatorului? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 Uite cum am procedat eu: Link spre comentariu
pelosul Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 o imagine valoreaza mai mult decit 1000 de cuvinte.Dar cum ati procedat la efectuarea lipiturilor? Link spre comentariu
validae Postat Noiembrie 23, 2014 Partajează Postat Noiembrie 23, 2014 (editat) După ce am polizat vechiul condensator până au rămas doar terminalele, le-am dezlipit rapid cu pistolul de lipit.Apoi am lipit pe rând câte un condensator cât mai rapid posibil.A trebuit să răzuiesc vopseaua protectoare de pe unele zone, fiindcă nu se încadrau bornele noilor condensatori la fix pe vechile trasee. Contează mult îndemânarea, poți face probe pe o placă dezafectată cu alți condensatori SMD pentru antrenament.Se pot lipi condensatorii și oblic, dacă vrei să-i lipești exact pe traseele deja cositorite.Vezi că există pagini dedicate acestei operațiuni pe net, nu neapărat pe YT. Editat Noiembrie 23, 2014 de validae Link spre comentariu
pelosul Postat Decembrie 2, 2014 Partajează Postat Decembrie 2, 2014 Am primit astazi condensatorii(18 euro) ,i-am montat si totul e SUPER O.K.! A fost ceva bataie de cap cu curatenia placii,satisfactia este enorma. Mii de multumiri!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum