Ionut Remus Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 am luat de mai multe ori de la magazinul de electronice ceva cablu ecranat la care tresa de cupru oxideaza destul de tare, ba chiar odata era asa tot de cum l-am cumparat! am tot cautat ceva cablu sa comand online dar tot dau de cablu de microfon de 50 ohm sau 75 ohm!!! Cablul ecranat il voi folosi in preamplificare, dar si pentru amplificator!!! Ce recomandari mi se poate oferi? multumesc anticipat pentru raspunsuri!!!! Link spre comentariu
Untold Postat August 8, 2014 Partajează Postat August 8, 2014 Salut. Eu mi-am facut doua cabluri pentru conectarea cd-playerului la amplificator dintr-un cablu VGA, cel ce leaga monitorul de calculator. In acel cablu gros, exista 3 cabluri ecranate, rosu, albastru si alb sau gri, ce am gasit eu la lungimea pe care o stie toata lumea. Acele cabluri au doar un fir litat pe mijloc si ecran din tresa impletita (mono), ambele se cositoresc si se lipesc perfect, au diametrul exterior de aprox. 3 mm si sunt foarte flexibile. Nu am niciun fel de zgomot, brum sau altceva, nu se compara calitativ cu chinezariile din comert. Spor la treaba! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum