tepeleacatalin Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 va salut ....am si eu o rugaminte ...am un receptor top rb 1100.....are cineva schema lui?....este cu 5 tranzistoare si cu 2 transformatoare defazoare....carcasa seamana cu RR cora fiind facut la tehnoton va multumesc mult functioneaza dar se aude distorsionat.... cu respect..catalin Link spre comentariu
kripton Postat August 3, 2014 Partajează Postat August 3, 2014 Salut,Numai Tr. 1 este defazor; Tr. 2 este de iesire . Cauzele distorsiunilor pot fi :- intrerupere infasurare secundara ( 3-4-5 ) la Tr 1- intrerupere infasurare primara ( 3-2-1 ) la Tr 2- defect la T 4 sau/si T 5 ( intrerupere sau scurt jonctiuni )- intrerupere R 9- scurt/intrerupere la D2- scurt C 18 / C 19 ( - intreruperea sau lipsa acestora provoaca distorsiuni prin tendinta de oscilatii; idem C 17 )- intrerupere la C 15 ( sau capacitate mica )- intrerupere la R7 ( auditia apare numai spre vol. max.)-schema se gaseste la subiectul invecinat: "Schimbare valoare potentiometru" , prima postare. Link spre comentariu
tepeleacatalin Postat August 3, 2014 Autor Partajează Postat August 3, 2014 multumesc mult domnului Kripton pentru lamuriri...acum este clar ...avand schema in fata e clar ce si cum..ma apuc de treaba si va tin la curent va multumesc inca o data cu respect catalin Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum