Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

radio top rb 1100

tepeleacatalin

Postări Recomandate

va salut ....am si eu o rugaminte ...am un receptor top rb 1100.....are cineva schema lui?....este cu 5 tranzistoare si cu  2 transformatoare defazoare....carcasa seamana cu RR cora fiind facut la tehnoton

va multumesc mult

functioneaza dar se aude distorsionat....

cu respect..catalin

post-233052-0-79329400-1407010912_thumb.jpg

post-233052-0-16501100-1407010955_thumb.jpgpost-233052-0-27896400-1407010993_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• tepeleacatalin

2

• kripton

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Salut,Numai Tr. 1 este defazor; Tr. 2 este de iesire . Cauzele distorsiunilor pot fi :- intrerupere infasurare secundara ( 3-4-5 ) la Tr 1- intrerupere infasurare primara ( 3-2-1 ) la Tr 2- defect la T 4 sau/si T 5 ( intrerupere sau scurt jonctiuni )- intrerupere R 9- scurt/intrerupere la D2- scurt C 18 / C 19 ( - intreruperea sau lipsa acestora provoaca distorsiuni prin tendinta de oscilatii; idem C 17 )- intrerupere la C 15 ( sau capacitate mica )- intrerupere la R7 ( auditia apare numai spre vol. max.)-schema se gaseste la subiectul invecinat: "Schimbare valoare potentiometru" , prima postare.

Link spre comentariu

multumesc mult domnului Kripton pentru lamuriri...acum este clar ...avand schema in fata e clar ce si cum..ma apuc de treaba si va tin la curent

va multumesc inca o data

cu respect

catalin

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări