marios013 Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 (editat) va salut ,am un schneider model stv1403v cu urm ,c.i.:tda-4605;tda-1171;stv-22466;saa5541ps/n5/0330;tda8941,si nu pot sa-i memorez programele .cand intru in meniu imi apare nu stiu in ce limba =scrie KUVA (cu contrast luminozitate....),apoi mai apas odata meniu si scrie ERIKOISTOIMINOT (functii speciale)la care daca accesez scrie ceva de genul setarile mele si daca accesez scie :SALVATE(tradus in romana) probabil trebuie un cod de acces ,ati putea sa-mi spuneti cum sa intru in meniu service sa-i schimb de acolo setari ? multumesc Editat August 2, 2014 de marios013 Link spre comentariu
leoncris Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 (editat) Sasiu CTS-AA. Pin 7 procesor la ... masa. Editat August 2, 2014 de leoncris Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 nu e nevoie de nici un cod de acces , deocamdata nu e nevoie de service-mode . pur si simplu , mai intii de toate trebuie schimbata limba de afisare intr-una inteligibila de catre un roman ...si abia dupa aceea , daca se va dovedi ca e blocat tvc-ul in hotel tv , trebuie intrat in service menu . Link spre comentariu
dan-a2 Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Incercati, poate reusiti sa schimbati limba din meniu utilizator !! Link spre comentariu
marios013 Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 am pus pin 7 procesor la masa si nu se schimba nimic Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 pai...aveti putintica rabdare , stimate domn ! flacarile incep sa iasa dupa 5 minute de la aceasta procedura . Link spre comentariu
santamihai Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 (editat) Meniul este in finlandeza , schimbati in engleza intai . Navigati pina va apare Kieli - Limba si apoi schimbati . Editat August 2, 2014 de santamihai Link spre comentariu
marios013 Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 nu am nici-o setare de unde pot schimba limba din meniul utilizator Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 pai...nu se intimpla nimic daca puneti pinul 7 la masa ...poate si pentru ca acest tvc este construit in realitate pe sasiul ctnbb ! mai exista si posibilitatea ca sa aveti in posesie o telecomanda incorecta . sau ...si mai catastrofal , sa aveti telecomanda corecta si sa nu stiti dvs sa o folositi cum trebuie . anything is possible ! Link spre comentariu
marios013 Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 este posibil sa nu fie telecomanda adecvata ,oricum multumesc de idei dupa telecomanda ce o am apare urm .imagini Link spre comentariu
palcu ion Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 si nu poti naviga din tastele cruce?sau n-ai ok?sau nu stii nici macar engleza? Link spre comentariu
santamihai Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Daca intrati la menu mix ce va apare? Link spre comentariu
marios013 Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 am sa fac rost de o telecomanda compatibila se schimba fondul ,de albastru(dispare) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum