Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

schneider modelstv1403v

marios013

Postări Recomandate

va salut ,am un schneider model stv1403v cu urm ,c.i.:tda-4605;tda-1171;stv-22466;saa5541ps/n5/0330;tda8941,si nu pot sa-i memorez programele .cand intru in meniu imi apare nu stiu in ce limba =scrie KUVA (cu contrast luminozitate....),apoi mai apas odata meniu si scrie ERIKOISTOIMINOT (functii speciale)la care daca accesez scrie ceva de genul setarile mele si daca accesez scie :SALVATE(tradus in romana) probabil trebuie un cod de acces ,ati putea sa-mi spuneti cum sa intru in meniu service sa-i schimb de acolo setari ? multumesc

Editat de marios013
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 22
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marios013

8

• misuraelectronic

5

• palcu ion

4

• leoncris

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

nu  e  nevoie  de  nici  un  cod  de  acces , deocamdata   nu  e  nevoie  de  service-mode .  pur  si  simplu ,  mai  intii  de  toate  trebuie  schimbata  limba  de  afisare  intr-una  inteligibila  de  catre  un  roman   ...si  abia  dupa  aceea ,  daca  se  va  dovedi  ca  e  blocat  tvc-ul  in  hotel  tv ,  trebuie  intrat  in  service menu . 

Link spre comentariu

pai...aveti  putintica  rabdare , stimate  domn !  flacarile  incep  sa  iasa  dupa  5  minute  de  la  aceasta  procedura . 

Link spre comentariu

Meniul este in finlandeza , schimbati in engleza intai .

Navigati pina va apare Kieli - Limba  si apoi schimbati .

Editat de santamihai
Link spre comentariu

pai...nu  se  intimpla  nimic  daca  puneti  pinul  7  la  masa  ...poate  si  pentru  ca  acest  tvc  este  construit   in  realitate   pe  sasiul  ctnbb !  mai  exista  si  posibilitatea  ca  sa  aveti  in  posesie  o  telecomanda  incorecta  .  sau ...si  mai  catastrofal ,  sa  aveti  telecomanda  corecta  si  sa  nu  stiti  dvs  sa  o  folositi  cum  trebuie .  anything  is  possible ! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări