Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Diferenta intre aceste piese

Postări Recomandate

Salut tuturor , am o dilema , pe care va rog sa ma lamuriti. Am cautat un TDA7294 pe farnell si tme , dar preturile variaza foarte mult , pe farnell ii aprox 40 de lei, iar pe tme am gasit cu aprox 6-7 lei. Nu inteleg de ce asa mare diferenta.Atasez link-urile aici

TME:  http://www.tme.eu/ro/details/tda7294v/circuite-integrate-rtv-audio/st-microelectronics

FARNELL: http://ro.farnell.com/stmicroelectronics/tda7294v/ic-amp-audio-100v-100w/dp/1366583?Ntt=TDA7294

Inca o mica rugaminte. Daca aveti un tabel cu toate semnele din electronica , si sa scrie ce inseamna, pe net sunt incomplete.Va rog frumos

Editat de roscatu
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Sa nu te mire daca si la TM3 sau alte firme, vei gasi clone la pret de Farn311, sau Mou$er.

Este o noua strategie.

Primii de mai sus, au preturi de multe ori exagerate, per item sau sub 10 buc, de la zeci sau sute de bucati, situatia se schimba radical, valabil si pt a doua firma.

De aproape 5 ani de cind imi iau semiconductoare de la firme de mai sus, nu am avut vre-o problema.

Incearca si de la unii si de la altii, si revino cu pareri.

Link spre comentariu

Am cumparat destul de mult de la TME in special semiconductoare, dar niciodata n-am avut surprize neplacute ci dimpotriva. Eu cred ca explicatia este strategia comerciala a celor de la Farnell, din ce am observat ei in general au preturi mai mari, uitati-va la pretul per unitate de acolo si la cel pentru 3000+ care este mai putin de 50% din primul, asa cum cineva sublinia cu ceva timp in urma ( UDAR parca ), farnell se axeaza mai mult pe comertul en-gross. Si la TME sunt diferente intre pretul pentru cantitatea minima si cel pentru varianta en-gross, dar aceste diferente sunt totusi mai mici.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări