ovy83 Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 eu am inteles ce a vrut sa zica d-nul Nationalistu. pai haide-ti sa luam un exemplu simplu: la un lcd care costa in jur de 1000 de lei,care nu-i gasesti pe strada "vai, mi s-au umflat conzii din sursa si s-a alterat continutul din eeprom si face si dungulite pe ecran ca s-a desprins sau intrerupt circuite din driverele din pamblica.... si lcd-ul are 1 an de cand l-am luat.".....pai inainte vreme chiar si o trompeta de tv nu umblai vreo 4-5 ani in el. ideea este ca se faceau si atunci tv-uri sau alte electronice chiar si cele de "preturi mici" dar nu erau introduse atatea orezarii/chinezisme ....se m-ai tinea cont totusi de eticheta lipita pe produsul respectiv.intradevar se fabrica lucruri mult mai adevarate dar totusi inca mai lipseste constructia" de bun simt ",de aici se ajunge la ce am scris mai sus,firmele dau faliment si depanatorii mor de foame daca un produs crapa/defecteaza in 5,6 ani. Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Imi place chestia asta.De unde stii ce am vazut eu vreodata?Aaaa am inteles eu sunt in Romania nu in Anglia. Link spre comentariu
former_Alfred Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 (editat) ideea este ca se faceau si atunci tv-uri sau alte electronice chiar si cele de "preturi mici" dar nu erau introduse atatea orezarii/chinezisme Partea asta e adevărată. În special problema condensatoarelor părea definitiv rezolvată prin 1985, deși mai fusese de actualitate prin 1960. Dar e de așteptat ca în orice societate aflată în dezvoltare să fie făcute concesii la capitolul calitate. Producția în China nu are nimic rău prin ea însăși, problema e respectarea tehnologiei și controlul calității, care trebuie asigurate de occidentali. O firmă chinezească, dacă a avut ocazia să producă ceva pentru una occidentală (de exemplu condensatoare) și a pus mâna pe tehnologia respectivă, începe imediat să fabrice acel produs și în nume propriu, însă fără a mai respecta standardele de calitate. Însă chiar și înainte de epoca acestor ”chinezisme”, Intel, Fairchild și probabil și alții își fabricau componente în Malaezia sau Thailanda și nu era nimic în neregulă cu ele. Pentru că păstrau controlul asupra tehnologiei și calității. Cât despre "un lcd care costa in jur de 1000 de lei,care nu-i gasesti pe strada", raportarea asta la ceva vândut în lei e greșită din start. LCD-ul respectiv nu a fost fabricat pentru România, firmele românești adună și ele resturi de loturi de pe unde pot și încearcă să facă totuși un profit din ele. N-ai de unde să știi dacă acel lot nu a fost cumva refuzat pe o piață mai serioasă și așa a ajuns el în România. Unde până și Beko e considerată firmă Calitatea produsului în sine este cea care merită discutată, fără legătură cu prețul la care cineva încearcă să vândă acel produs în RO. De unde stii ce am vazut eu vreodata? Din ceea ce scrii, domnul meu, din ceea ce scrii. De acolo rezultă cam care e nivelul tău de contact cu tehnologia actuală în materie de televizoare. Editat August 7, 2014 de former_Alfred Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Eu mai am doua intrebari si subiectul pentru mine e inchis: 1.Lucrezi in depanare?traiesti din asta? 2.De ce daca esti meserias ai plecat din Romania ?nu se poate trai aici din asa ceva?sau........lipsa de stiinta? Link spre comentariu
former_Alfred Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 (editat) În cel mai pur stil românesc, ai trecut la abordări ad personam, sperând să obții discreditarea interlocutorului. Nu eu sunt subiectul acestui topic și nu e treaba ta dacă lucrez în depanare și dacă trăiesc din asta. Îmi este perfect egal dacă se poate trăi în România din depanare sau nu, standardele mele sunt un pic mai ridicate. Ca moderator, s-ar cuveni să ai unele idei despre etica moderării, dar ele îți lipsesc cu desăvârșire. Editat August 7, 2014 de former_Alfred Link spre comentariu
dan cod Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Am zis ca tac dar mai zic ceva.Nu am nici cea mai mica intentie sa atac pe cineva,am intrebat doar daca esti de meserie ca altfel chiar nu conteaza parerea unuia care nu stie ce este intr-un TV. 2.Pe sectiunea asta sunt simplu user nu moderator deci egal cu absolut toti. Link spre comentariu
former_Alfred Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 am intrebat doar daca esti de meserie Asta se chema ”a o da la întors”, în cartierul unde am crescut. Dar dacă citești câteva din postările mele, te lămurești tu dacă sunt sau nu de meserie în materie de depanare tv. Am toată încrederea. Link spre comentariu
nationalistu Postat August 7, 2014 Autor Partajează Postat August 7, 2014 (editat) Nu are rost sa ne contrazicem cine si...unde fabrica televizoare adevarate.Mai simplu e sa postam poze cu asemenea produse de calitate,gen televizoare...etc. Rog pe aceasta cale pe userul ,,former Alfred'' sa posteze poze edificatoare,si cu ocazia asta facem si noi diferenta dintre produse low cost,de care e plina piata noastra si produse de calitate,care se gasesc acolo unde e un standard de viata ridicat. Editat August 7, 2014 de nationalistu Link spre comentariu
former_Alfred Postat August 7, 2014 Partajează Postat August 7, 2014 Strict la momentul de față, în materie de televizoare n-am decât niște Toshiba de 32" și de 40” prin atelier, din categoria gunoaie. Doar poze de Phaser 6500 și Dell 2150 dacă vrei Link spre comentariu
nationalistu Postat August 8, 2014 Autor Partajează Postat August 8, 2014 Nu conteaza ce sunt televozoare crt,led,lcd plasme sau monitoare.Important sa ne bucuram ochiul cu imagini ale unor produse de calitate. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum