Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

telecomanda dvd kontrast

Postări Recomandate

• Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• palcu ion

3

• validae

2

• misuraelectronic

2

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Dacă ai răbdare, poți s-o refaci complet, la un moment dat am rupt o telecomandă în trei bucăți de nervi  :nebunrau:

Imediat mi-am dat seama că nu am de unde să iau alta fiind câteva zile de sărbători, magazinele erau binențeles închise. Am lipt vre-o 43 de conexiuni ceva mai groase ca firul de păr dar am rezolvat-o. Dublează punțile (trecerile) de carbon cu fir subțire de cupru și contactele cu probleme se pot rezolva cu folie argintată de la tastaturi PC defecte. Decupezi pătrățele care conțin câte un disc argintat și le lipești pe placă în zona contactelor cu probleme (la care s-a șters carbonul). Astfel vei avea contacte fiabile multă vreme, am telecomenzi de ani de zile care au fost recondiționate astfel. Altă variantă este să te duci cu DVD-ul la un magazin care are telecomenzi ,,smart,, din cele ce se pot programa pentru orice dispozitiv.Acolo vor tatona diferite coduri până vor găsi modelul compatibil cu al tău. 

Link spre comentariu

problema n-ar fi un smart,am eu si programator si soft,kontrast nu e in baza de date,dvd e ieftin si nu se merita nici munca nici investitia,de aceea preferam o clona china-daca as sti se echivalent ar avea

Link spre comentariu

Păi nu ai nimic de pirdut (poate doar timp) să încerci diverse alte softuri de telecomenzi DVD (mai ales din cele care nu sunt firme cunoscute,de renume). Cel mai probabil este o clonă No Name.

Link spre comentariu

@dl  validae  !

bateti  cimpii  in  aceste  2  postari  si  nu-l  ajutati  cu  absolut  nimic  pe  dl palcu  ion .

@dl palcu  ion !

in  proportie  de  peste 90%  merge  la  acest  dvd  o  telecomanda  care  emite  6121 / 00ff .  daca  aveti  la  indemina  aparatul ,  probati  orice  telecomanda  va  cade  in  mina  care  emite  acest  cod  si  veti  vedea  ca  il  misca .  dupa  ce  il  misca ,  mai  vorbim . 

Link spre comentariu

@ dl  palcu  ion !

vreau  si  eu  modelul  dvd-ului  kontrast ,  va  rog  frumos ,  ca  sa-l  bag  in  baza  mea  de  date .  referitor  la  ceea  ce  am  discutat  noi  la  tf ,  crucea  sus  menu  se  pare  ca  e  aiurea  ,  iar  cruce  stinga  menu  e  inversat  cu  crucea  dreapta ,  insa  nu  conteaza  prea  mult  ,  pentru  ca  se  pot  edita  corect . 

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări