palcu ion Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 susnumita a fost torsionata si cablajul e rupt in doua stie cineva daca se potriveste ceva de prin magazinele noastre?preferabil clona china Link spre comentariu
palcu ion Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 n-are nimeni idee ce ar putea fi?sub ce denumire mai poate fi gasita marca kontrast? Link spre comentariu
validae Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Dacă ai răbdare, poți s-o refaci complet, la un moment dat am rupt o telecomandă în trei bucăți de nervi Imediat mi-am dat seama că nu am de unde să iau alta fiind câteva zile de sărbători, magazinele erau binențeles închise. Am lipt vre-o 43 de conexiuni ceva mai groase ca firul de păr dar am rezolvat-o. Dublează punțile (trecerile) de carbon cu fir subțire de cupru și contactele cu probleme se pot rezolva cu folie argintată de la tastaturi PC defecte. Decupezi pătrățele care conțin câte un disc argintat și le lipești pe placă în zona contactelor cu probleme (la care s-a șters carbonul). Astfel vei avea contacte fiabile multă vreme, am telecomenzi de ani de zile care au fost recondiționate astfel. Altă variantă este să te duci cu DVD-ul la un magazin care are telecomenzi ,,smart,, din cele ce se pot programa pentru orice dispozitiv.Acolo vor tatona diferite coduri până vor găsi modelul compatibil cu al tău. Link spre comentariu
palcu ion Postat August 2, 2014 Autor Partajează Postat August 2, 2014 problema n-ar fi un smart,am eu si programator si soft,kontrast nu e in baza de date,dvd e ieftin si nu se merita nici munca nici investitia,de aceea preferam o clona china-daca as sti se echivalent ar avea Link spre comentariu
validae Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Păi nu ai nimic de pirdut (poate doar timp) să încerci diverse alte softuri de telecomenzi DVD (mai ales din cele care nu sunt firme cunoscute,de renume). Cel mai probabil este o clonă No Name. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 @dl validae ! bateti cimpii in aceste 2 postari si nu-l ajutati cu absolut nimic pe dl palcu ion . @dl palcu ion ! in proportie de peste 90% merge la acest dvd o telecomanda care emite 6121 / 00ff . daca aveti la indemina aparatul , probati orice telecomanda va cade in mina care emite acest cod si veti vedea ca il misca . dupa ce il misca , mai vorbim . Link spre comentariu
misuraelectronic Postat August 5, 2014 Partajează Postat August 5, 2014 (editat) @ dl palcu ion ! vreau si eu modelul dvd-ului kontrast , va rog frumos , ca sa-l bag in baza mea de date . referitor la ceea ce am discutat noi la tf , crucea sus menu se pare ca e aiurea , iar cruce stinga menu e inversat cu crucea dreapta , insa nu conteaza prea mult , pentru ca se pot edita corect . Editat August 5, 2014 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum