Marius84 Postat Februarie 8, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 8, 2017 Pai acum merge, chiar am descris si rezolvarea. Link spre comentariu
vinny Postat Aprilie 4, 2021 Partajează Postat Aprilie 4, 2021 A mers. 1. Am desfacut senzorul de presiune (presostat, cutiuta de sus ce are un furtunas) suflat in furtunas si apoi am infiletat mai bine cele 3 suruburi de plastic ale presostatului (sub fiecare este un arc). 2. Am desfacut placa electonica. Am curatat cu solutie. Toate filmuletele aratau ca cel mai des se strica cei 3 condensatori din centru (stricat =bombat in partea de sus). La mine nu a fost cazul. Conform ce a zis mai sus Marius84, am pus fludor pe partea de sus a celor doua diode din mijloc D16 si D17 (pare k nu era contact bun cu circuitele). Apoi, pe circuitele J3 (stanga de tot) am verificat pentru crapaturi si am ingrosat pe ici pe colo . Nu stiu care este exact motivul pt care a mers insa funcționează. sper sa va fie util. Link spre comentariu
vinny Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 era de la presostat. pentru eroarea F10 , insurubati bine cele 3 suruburi de plastic ale presostatului (cand suflii tre sa se auda click f clar ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum