doban Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Va salut stimati colegi!Va rog mult sa ma ajutati cu schema televizorului Orion model P2035MT FTB-2PT92SBDE,sasiu02TAO62.Multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 acest tvc este construit pe sasiul pt92 , nicidecum pe cel scris de dvs mai sus . Link spre comentariu
doban Postat Iulie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2014 acest tvc este construit pe sasiul pt92 , nicidecum pe cel scris de dvs mai sus . Tot ce am scris este copiat de pe capacul televizorului si de pe sasiu. Link spre comentariu
iod2 Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 e plin netul de cele doua scheme.....si vezi care se potriveste Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Daca e desfacut e simplu.Daca e cu multifunctional e PT92 daca e procesor si jungla separat PT90 eu inclin spre PT90. Link spre comentariu
doban Postat Iulie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2014 Daca e desfacut e simplu.Daca e cu multifunctional e PT92 daca e procesor si jungla separat PT90 eu inclin spre PT90. Este PT92.E cu multifunctional.Am gasit si schema.Multumesc mult. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 eu am spus de la bun inceput sasiul corect , insa se gasesc imediat pe forum diversi bagatori de seama , sau vinatori de posturi , care , dupa cum le spune si numele ...vineaza posturi sau se baga si ei in seama ca musca in lapte . 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 Vanatorii sunt in padure nu aici unde si daca ai vana nu ai ce prinde.E veche placa asta.Ar trebui schimbata.De altfel Sectiunea asta nu are la momentul actual moderator asa ca daca tot sunteti expert facet ceva bun pentru comunitate ..... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Iulie 31, 2014 Partajează Postat Iulie 31, 2014 (editat) daca mi se cere de catre inalta poarta , pot accepta oricind sa moderez sectiunea de componente electronice , insa problema spinoasa este ca , LA ACEST CAPITOL , eu sint prea dur , intransigent , rau si-a dracu` ce e pielea pe mine , MAI ALES CU ACEI TOVARASI CARE SE EXPRIMA ANALFABETICESTE IN PROPOZITIE , indiferent de rang , vechime sau numar de posturi ...asa ca , nu vad in culori prea favorabile posibila mea numire in aceasta inalta functie . ca sa rezumam toate prostiile scrise mai sus ...MAI BINE NU ! Editat Iulie 31, 2014 de misuraelectronic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum