Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Schema televizor Orion

Postări Recomandate

acest  tvc  este  construit  pe  sasiul pt92 , nicidecum  pe  cel  scris  de  dvs  mai  sus .  

Tot ce am scris este copiat de pe capacul televizorului si de pe sasiu.

Link spre comentariu

Daca e desfacut e simplu.Daca e cu multifunctional e PT92 daca e procesor si jungla separat PT90 eu inclin spre PT90.

Este PT92.E cu multifunctional.Am gasit si schema.Multumesc mult.

Link spre comentariu

eu  am  spus  de  la  bun  inceput  sasiul  corect ,  insa  se  gasesc  imediat  pe  forum  diversi  bagatori  de  seama  ,  sau  vinatori  de  posturi  ,  care  ,  dupa  cum  le  spune  si  numele ...vineaza  posturi  sau  se  baga  si  ei  in  seama  ca  musca  in  lapte .  

Link spre comentariu

Vanatorii sunt in padure nu aici unde si daca ai vana nu ai ce prinde.E veche placa asta.Ar trebui schimbata.De altfel Sectiunea asta nu are la momentul actual moderator asa ca daca tot sunteti expert facet ceva bun pentru comunitate .....

Link spre comentariu

daca  mi  se  cere  de  catre  inalta  poarta  , pot  accepta  oricind  sa  moderez  sectiunea  de  componente  electronice ,  insa  problema  spinoasa  este  ca , LA  ACEST  CAPITOL , eu  sint  prea  dur ,  intransigent , rau  si-a  dracu`  ce  e  pielea  pe  mine ,  MAI  ALES  CU  ACEI  TOVARASI  CARE  SE  EXPRIMA  ANALFABETICESTE  IN  PROPOZITIE ,  indiferent  de  rang ,  vechime  sau  numar  de  posturi   ...asa  ca  ,  nu  vad  in  culori  prea  favorabile  posibila  mea  numire  in  aceasta  inalta  functie  . 

ca  sa  rezumam  toate  prostiile  scrise  mai  sus ...MAI  BINE  NU ! 

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări