Golem Postat Decembrie 5, 2006 Partajează Postat Decembrie 5, 2006 Am un folder cu vreo suta de fisiere cu extensia .html, bineinteles si cu folderul asociat fiecaruia. As vrea sa le convertesc pe toate"dintr-o lovitura" in format .mht. N-am chef sa stau sa deschid pe fiecare, si sa dau din internet explorer 'save as..."Exista vreun programel freeware pt. asta? Link spre comentariu
Blind Postat Decembrie 5, 2006 Partajează Postat Decembrie 5, 2006 Sunt mai multe, depinde cum privesti situatia. Acestea se cheama Internet Explorer, Opera...etcDeschizi pagina respectiva, dai file->save as..si de acolo selectezi ca mht. Vezi ca la mht nu mai ai restul de fisiere. Link spre comentariu
Golem Postat Decembrie 6, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2006 Blind, nu stii sa citesti? tocmai asta ziceam, ca nu vreau sa stau sa deschid fiecare fisier si sa dau "save as..." Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 9, 2006 Partajează Postat Decembrie 9, 2006 de ce tocmai .mht??? (îmi place să fiu sadic... :snakeman: ia uite AICI!!! ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum