Baditza Vasy Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Imi place foarte mult domnule Dan, eu cred ca nu au nici firmele atata aparatura, mi-ar place si mie sa ajung in viitor cu un asemenea atelier si sa stiu sa lucrez cu toata tehnologia. Este uimitoare aranjarea si ordinea de alniere a aparatelor. Eu cred ca nimic nu va sta impotriva pentru a va apuca de reparatii sau de realizari cu o asemenea armata de componente. Va felicit pentru performanta ce o aveti facuta din timp. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 14, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Multumesc. Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 14, 2015 Partajează Postat Septembrie 14, 2015 Ma repet: ce are Dan, sunt convins ca este unicat in Europa si poate chiar mai mult. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Ieri am intrat in posesia unui generator Hameg HM8031.Superb aparat cu multe functii si i-am si gasit loc in atelier ieri seara( desi obosit dupa drum nu am mai avut rabdare) langa alte Hameguri..Si ceva vederi de ansamblu. Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 D-l Dan , in laboratorul domniei sale cand repara ceva: - acum avem nevoie de semnal rampa...care generator sa-l folosim?...pe asta?...nu,nu pe asta , mai bine pe asta , imi place cum merge!...na ,ca nu-mi ajung sondele!!...tot pe tine 'mosule' te pun la treaba, te tii bine la varsta ta....si care osciloscop? ...asta cu 2 spoturi ca e mai bun....no' trebe' sa vad decat un semnal...pe asta , ca nu l-am folosit de mult....!!!!!! Cred ca se intampla sa aveti astfel de incurcaturi!! Imi cer scuze pt. gluma mea, sper sa nu va suparati si felicitari pt. ce aveti acolo, este un laborator cu adevarat unic! Toate cele bune! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2015 Imi plac glumele ,nici vorba de suparare Link spre comentariu
Vizitator mesterika Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 salve, grozave instrumente aveti, totusi trebuie sa la asezati mai practic. am lucrat cu multe din aceste echipamente, dar tehnica m-a obligat sa Upgrade-z continu ..... in atelier la mine nu se mai gasesc asemenea lucruri de calitate, PC-urile au luat locul la toate . acum pare rece in atelier, si de cind au disparut acestea, parca pasiunea incepe sa se raceasca ...., sa moara . bafta si succes in continuare ! Link spre comentariu
spark Postat Septembrie 27, 2015 Partajează Postat Septembrie 27, 2015 sigur @dan cod lucreaza la NASA radioamator inrait multa sanatate (ca aveti nevoie) cu respect dan Link spre comentariu
Baditza Vasy Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 D-l Dan , in laboratorul domniei sale cand repara ceva: - acum avem nevoie de semnal rampa...care generator sa-l folosim?...pe asta?...nu,nu pe asta , mai bine pe asta , imi place cum merge!...na ,ca nu-mi ajung sondele!!...tot pe tine 'mosule' te pun la treaba, te tii bine la varsta ta....si care osciloscop? ...asta cu 2 spoturi ca e mai bun....no' trebe' sa vad decat un semnal...pe asta , ca nu l-am folosit de mult....!!!!!! Eu daca as fi avut un singur osciloscop cred ca as sta sa lucrez incontinu cu el si cred ca niciodata nu o sa ajung sa folosesc mai multe...... Are o adevarata ,,expozitie” de componente... si cred ca nimic nu ramane nefinalizat! Felicitari si posteaza in continuare... asa pot vedea ce inseamna sa ai cu adevarat electronica!!! 1 Link spre comentariu
doru3160 Postat Septembrie 28, 2015 Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Eu zic sa va calmati si doar sa admirati(ca este marfa din belsug)...nimeni nu lucreaza cu puzderia aia de aparate.Exista un nucleu cu UN osciloscop,O sursa,UN generator,UN aparat de masura,UN/O etc,toate sunt la singular,in functie de lucrarea abordata,doar nu va inchipuiti ca sta toata ziua sa le mute de pe raft pe masa de lucru,si la un aparat depanat,foloseste 5 osciloscoape,3 generatoare si n-spe surse... Boala asta e cronica si incurabila Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2015 Uite ca cineva stie cum stau lucrurile.Cele de pe primele doua rafturi plus stanga si dreapta sunt legate la curent si de alea ma folosesc mereu.Celelalte la nevoie.Adica Doua osciloscoape Unul Hameg de 2X20MHz,si Tektronixul de 2X100MHz,Hp34401 pentru precizie,Hamegurile,Sursele(astea niciodata nu sunt destule)testerele audio,Complexul RF,statiile de lipit cam astea merg zilnic. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Intr-adevar este de admirat ce are acolo d-nul Dan.Este foarte posibil ca multi electronisti care au vizualizat pozele din acest topic sa-l invidieze,nu stiu.Dar tot d-nul Dan care a deschis acest topic preciza chiar din start ca aici sunt liberi sa posteze mai multi electronisti poze cu laboratoarele lor numai ca nu o fac deocamdata.Am inteles ca nimeni nu se poate pune cu d-nul Dan dar asta nu este o rusine.Evident ca ma refer la cei care au aparate in nr. mai mare nu la cei care au o nimica toata cum se intampla si in cazul meu. Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 cod = curatenie - ordine - disciplina. Link spre comentariu
leo 17 Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 fara cuvinte ...sa fiti sanatos si sa va bucurati de ele Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 (editat) O minte mai " lucrativa " ar putea organiza vizitari ... demonstratii cu aparatura , etc . , bineinteles taxate ! Album foto , suveniruri , poze cu detinatorul ... ( stiu ca dl .Dan nu ia in serios ce mai postez si eu pe aici ... sper sa ma bucur de intelegere si de data aceasta ... oricum , la pubela e mereu loc ! ) P .S . - un site de prezentare ... poate atrage reclame ( pe profil ... ) , etc . ! ...( vizitatori vor fi destui ... ) . Editat Septembrie 29, 2015 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum