Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Laboratoare de Electronica.

dan cod

Postări Recomandate

Ce n-asi da sa primesc si eu asemenea cadouri  :cadou  chiar daca nu sunt electronist cu pregatire caci  un multimetru,o sursa de tensiune,o statie de lipit  s.a.m.d. nu trebuie sa le lipseasca nici celor care au electronica doar ca hobby.

Link spre comentariu

Electronica...boala grea si incurabila. Laboratorul meu este bucataria - atunci cand nu este ocupata, in rest pe balcon, vara.

Parerea mea: Dan este unicat in Romania si poate printre putinii din Europa care detin o astfel de "tehnica". Felicitari si multa sanatate sa poti munci si sa te bucuri de ceea ce ai !

Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...

Deschid subiectul in speranta ca multi vor posta poze cu atelierele si laboratoarele lor pentru a ne clati ochii.O sa fac topicul si lipicios sa fie usor de gasit.Eu mi-am renovat acum atelierul si cam asa a iesit.Cand se va finaliza constructia de sus(fac etaj poeste el)voi pune poze si de acolo.Pentru piese mi-am facut stand pe rotile cu dulapioare pe ambele parti.

Nu mă pot abține, trebuie să răspund...Felicitări, și pt atelier și pt scule!Și eu am visat dintotdeauna așa ceva, greu de realizat (mai ales acasă, mai ales doar de hobby)Dacă aș incerca așa ceva acasă aș dormi pe preș, în fața ușii :)
Link spre comentariu

Mamaaaa........ ce de aparate ! Ne poti imbolnavi de inima cu asa ceva ! Este o avere acolo. Cred ca-ti mai trebuie ceva rafturi. Sa le folosesti sanatos !

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Imi plac discutiile asa ca nu trebuie nimeni sa se aptina.Cat despre tratarea ,,bolii, inca nu am gasit nimic sa dea rezultate.Poate daca sotia nu ar fi deacord si m-ar lua la suturi dar cum nu e impotriva greu.

Link spre comentariu

Va multumesc pentru intelegere . La mine a fost ( si este ... ) mult mai simplu . Oare ? ... Sotia este ( si ... ) de profil . Pot avea loc discutii privind performantele , starea , utilitatea , raritatea unei potentiale achizitii . Si PRETUL ... ! ISARESCU  (al familiei ... ) activeaza acum in zona cifrelor , analizelor , bilanturilor , bugetelor ... si alte cele , atat de neintelese , ale contabilitatii . De calibru mare ... Asa ca e din ce in ce mai greu ...

P .S . - cu scuze pentru off - topic ...

Editat de gauss
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări