cipri_mury Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Ce n-asi da sa primesc si eu asemenea cadouri chiar daca nu sunt electronist cu pregatire caci un multimetru,o sursa de tensiune,o statie de lipit s.a.m.d. nu trebuie sa le lipseasca nici celor care au electronica doar ca hobby. Link spre comentariu
albasete Postat Aprilie 27, 2015 Partajează Postat Aprilie 27, 2015 Electronica...boala grea si incurabila. Laboratorul meu este bucataria - atunci cand nu este ocupata, in rest pe balcon, vara. Parerea mea: Dan este unicat in Romania si poate printre putinii din Europa care detin o astfel de "tehnica". Felicitari si multa sanatate sa poti munci si sa te bucuri de ceea ce ai ! Link spre comentariu
elm Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Deschid subiectul in speranta ca multi vor posta poze cu atelierele si laboratoarele lor pentru a ne clati ochii.O sa fac topicul si lipicios sa fie usor de gasit.Eu mi-am renovat acum atelierul si cam asa a iesit.Cand se va finaliza constructia de sus(fac etaj poeste el)voi pune poze si de acolo.Pentru piese mi-am facut stand pe rotile cu dulapioare pe ambele parti.Nu mă pot abține, trebuie să răspund...Felicitări, și pt atelier și pt scule!Și eu am visat dintotdeauna așa ceva, greu de realizat (mai ales acasă, mai ales doar de hobby)Dacă aș incerca așa ceva acasă aș dormi pe preș, în fața ușii Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 17, 2015 Autor Partajează Postat Iulie 17, 2015 Multumesc.Intre timp am mai rearanjat unele aparate si au aparut unele noi. Link spre comentariu
albasete Postat Iulie 17, 2015 Partajează Postat Iulie 17, 2015 Mamaaaa........ ce de aparate ! Ne poti imbolnavi de inima cu asa ceva ! Este o avere acolo. Cred ca-ti mai trebuie ceva rafturi. Sa le folosesti sanatos ! Link spre comentariu
cipri_mury Postat Iulie 18, 2015 Partajează Postat Iulie 18, 2015 Ce are d-nul Dan acolo este expozitie in toata regula.Ceva cu totul impresionant fara doar si poate. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 2, 2015 Am mai rearanjat cate ceva.Am mai rearanjat cate ceva.Incerc sa grupez pe zone asta ar fi audio. Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Pai si ce ai rezolvat ? Ai "mascat"alte aparate.Trebuie sa fie vizibile toate. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Alea oricum erau mascate.Am in plan doua rafturi sa le scot la vedere. Link spre comentariu
albasete Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 O.K. Asteptam rafturile cu "noutati". Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 (editat) D - le Dan Cod ... dati - o naibii de treaba ... acum , pe criza ?!?!?! Editat Septembrie 3, 2015 de gauss 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Cum se zicea inainte boala grea asta.Asta ziceam eu :pana gasesc aparate de vanzare,am bani sa le iau totul e ok.Astept azi o statie de lipit.Sa vad dupa ce ajunge . Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Nu era mai bine sa ma abtin ? ... Am mai discutat pe tema ... La dvs . s - a cronicizat ! Eu am avut o forma mai usoara ... aproape e eradicata . Dar mai pot fi recidive ... In fine ! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 3, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 3, 2015 Imi plac discutiile asa ca nu trebuie nimeni sa se aptina.Cat despre tratarea ,,bolii, inca nu am gasit nimic sa dea rezultate.Poate daca sotia nu ar fi deacord si m-ar lua la suturi dar cum nu e impotriva greu. Link spre comentariu
gauss Postat Septembrie 3, 2015 Partajează Postat Septembrie 3, 2015 (editat) Va multumesc pentru intelegere . La mine a fost ( si este ... ) mult mai simplu . Oare ? ... Sotia este ( si ... ) de profil . Pot avea loc discutii privind performantele , starea , utilitatea , raritatea unei potentiale achizitii . Si PRETUL ... ! ISARESCU (al familiei ... ) activeaza acum in zona cifrelor , analizelor , bilanturilor , bugetelor ... si alte cele , atat de neintelese , ale contabilitatii . De calibru mare ... Asa ca e din ce in ce mai greu ... P .S . - cu scuze pentru off - topic ... Editat Septembrie 3, 2015 de gauss Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum