dan cod Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Am cumparat o sursa TR9158 care si-a gasit locul in atelier. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 (editat) Sa vedeti cand se vor lua la bataie intr - o noapte masinariile astea ... ca mult nu mai e ! ... cred ca se vor forma tabere ! Aveti si rusesti ? ... ca astea sant mai robuste , macar ca " blindaj " ... Editat Martie 4, 2015 de gauss Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 Rusesti nu am decat vreo 3 dar nu sunt in atelier la masa de lucru. Link spre comentariu
gauss Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 (editat) A fost o gluma ... cer scuze . O priveliste ca aceasta ar trebui sa incante ochiul unui electronist . Cu atat mai mult cu cat le constientizeaza potentialul si le stapaneste utilizarile . Am sa povestesc , poate la Bodega , sa nu fiu total off - topic , ce insemna o mutare de laborator , la unul din fosturile locuri de munca ... sau macar verificarea anuala , cand etaloanele erau trimise la metrologia " superioara " , la Bucuresti ... Nota : aparatura era ruseasca , in mare parte ... Editat Martie 4, 2015 de gauss Link spre comentariu
dan cod Postat Martie 4, 2015 Autor Partajează Postat Martie 4, 2015 Nu ma supăr de glume si m-am prins din prima ca așa este.Subiectul cu mutarea unui laborator trebuie deschis aici ,sigur va fi interesant.Eu moderez aici si pot spune asta. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 25, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Cam asa arata acum o parte cu ceva modificari recente. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Felicitari pentru laboratorul de electronica!Din cate am inteles este numai si numai al dumneavoastra.In mod sigur investitia nu a fost ieftina dar oricum este ceva impresionant. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 25, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Absolut totul e al meu.Nu am tinut sirul banilor.Nici nu conteaza daca e pasiune. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 25, 2015 Partajează Postat Aprilie 25, 2015 Tocmai pentru ca intreaga aparatura din pozele pe care le-ati postat este numai a dvs. ma impresioneaza.Ma intreb oare cati electronisti din Romania au asa ceva la ei acasa? Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 In Romania nu cred sa-l depaseasca cineva pe Dan. E...boala grea asta,mai rea ca ...fumatul.... Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 26, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2015 100% stii din experienta.Asa-i?Total Incurabila boala asta. Link spre comentariu
flomar60 Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Parca numai de aparatura e vorba ?!...Primul meu multimetru a fost TL-4M , rusesc, cumparat in '79 cu 1100lei...a subcombat definitiv , saracul, in '92... Visam sa am atelierul meu , dotat cu tot ce trebuie , documentatie tehnica, literatura de specialitate , componente la discretie, timp sa ma ocup de toti fluturasii care-mi treceau prin cap...Ani si ani , la rand, am cochetat cu visele astea...abia in '91 am reusit sa deschid atelierul de depanare...apoi , dupa un an si ceva clientul a pus definitiv stapanire pe mine si visele mele legate de fluturasii de care vorbeam s-au amanat pe o perioada nedefinita...poate acum , ca se apropie pensia sa am mai mult timp...pentru ca fluturasii sunt acolo unde i-am pus ...neatinsi... Concluzia : electronica este incurabila , aveti grija - microbul e peste tot !! D-le dan ce aveti dvs. acolo e arta nu electronica!...scuze de off-topic... Link spre comentariu
cipri_mury Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Intradevar electronica asta chiar este o boala incurabila dar si foarte frumoasa.La mine este doar hobby nu profesie din pacate plus ca sunt si la inceput cel putin pe cale practica de aceea incerc sa cer ajutorul mai multor oameni cu experienta de pe acest forum .Felicitari inca odata d-le Dan si fara a vrea sa fac off topic chiar sunt curios daca va mai ocupati si cu altceva in ale electronicii inafara de reparatii caci la ce laborator aveti...Eu sunt nou pe acest forum deci n-am citit toate postarile dvs. care sunt foarte multe dar la reparatii am vazut ca excelati.Numai bine si tinete-o tot asa! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 26, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Cu reparatiile ma ocup.Din pacate de altceva nu este timp deocamdata dar e bine asa ,daca este lucru sunt si bani.Si ce mai trebuie spus ca sotia ma sustine de ex.ultimele sunt din partea ei cadou.Si nu sunt singurele. Link spre comentariu
PINTI Postat Aprilie 26, 2015 Partajează Postat Aprilie 26, 2015 Ce nu as da, ca si sotia mea, sa imi faca un AMC cadou. De cate ori trece prin sufrageri si vede aparatele mele, care ocupa o jumatate de biblioteca "comunista", isi aduce aminte si exclama: - Tu de fiarele astea cind scapi? Nu vezi ca nu mai avem loc in casa? Nu il egalez, nici pe departe, pe Dan in materie de "scule" dar am si eu destule. Nimeni nu se atinge de ele, nici macar sa stearga praful. Pe masa de lucru nici atat. Daca pun o componenta pe masa tot acolo o gasesc si peste doua luni de zile. Am avut si eu un atelier de reparatii timp de 16 ani, imediat dupa revolutie. Nu a mai mers, asa ca l-am inchis. Acum repar acasa. M-am axat pe statii CB si monitoare LCD. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum