yo9hrb Postat Decembrie 14, 2022 Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Am inceput si eu, in sfarsit, sa-mi amenajez locul de joaca. Mai e de munca, dar a inceput sa arate omeneste. Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 14, 2022 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Acum 10 minute, yo9hrb a spus: Am inceput si eu, in sfarsit, sa-mi amenajez locul de joaca. Mai e de munca, dar a inceput sa arate omeneste. Succes. Ma bucur când văd asa ceva. Generatorul e cel de la mine? Link spre comentariu
flomar60 Postat Decembrie 14, 2022 Partajează Postat Decembrie 14, 2022 (editat) Până aici e wow! Păstrați pozele astea si cand nu veti mai putea intra in atelier decât pășind precum cocostârcul, sa le revedeți!... așa veți găsi puterea să faceți ordine... mie, in ultimul timp, mi se întîmplă destul de des sa procedez precum pasărea mai sus amintită, atunci cand intru în atelier.... Editat Decembrie 14, 2022 de flomar60 Link spre comentariu
yo9hrb Postat Decembrie 14, 2022 Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Acum 45 minute, dan cod a spus: Succes. Ma bucur când văd asa ceva. Generatorul e cel de la mine? Dap, fix acela. Isi face treaba cu brio. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 La sfarsitul anului trecut m-am apucat sa reamenajez atelierul. Fiind singur acasa zilele astea am reusit sa fac si curatenie, sa mai sortez din ele si evident sa mai si arunc. Mai am de lucrat la iluminat dar inca nu am un plan exact si din pacate spatiul nu are lumina naturala prea multa... Asha arata acum spatiul meu : Si depozitul : ( din pacate am facut wide poza si aiesit neclara ) In timpul amenajarii : 3 Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 19, 2023 Autor Partajează Postat Februarie 19, 2023 Felicitări. Ai adunat câteva,, fiare,,. Se vede clar ca ești fan HP. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 19, 2023 Partajează Postat Februarie 19, 2023 Am adunat... Bancul s a umplut repede si mai sunt destule ori in lucru ori asteptand... Da o sa o las mai moale cu achizitiile. Mai trebuie musai un 8903 si un Dinamic Signal Analyzer... Link spre comentariu
doru3160 Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 La 14.12.2022 la 21:15, flomar60 a spus: mie, in ultimul timp, mi se întîmplă destul de des sa procedez precum pasărea mai sus amintită, atunci cand intru în atelier.... Credeam ca numai mie mi se întâmplă, dar cand aud ca asa e si la altii, parca ma mai liniștesc puțin. Vazusem pozele colegilor si mă gândeam ca e ceva in neregulă la mine... Link spre comentariu
norad Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 Cand suferinta e impartita la mai multi, parca e mai usor de suportat. Am vrut sa scriu atunci cand a postat flomar60, dar am avut o usoara ezitare in a recunoaste ca si la mine e la fel. Link spre comentariu
PavelR Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 Imi place bancul de aluminiu , cam cat au costat materialele? Link spre comentariu
imre1968 Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 Acum 2 ore, norad a spus: Cand suferinta e impartita la mai multi, parca e mai usor de suportat. Am vrut sa scriu atunci cand a postat flomar60, dar am avut o usoara ezitare in a recunoaste ca si la mine e la fel. Si eu la fel. Acuma sunt mai linistit. Link spre comentariu
djvas Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 (editat) Acum 1 oră, PavelR a spus: Imi place bancul de aluminiu , cam cat au costat materialele? factura totala a fost 661 Euro dar in pretul asta mai sunt si 10 metri de profile 30x30 plus accesorii . Acestea nu fac parte din banc. Nu este ieftin dar ai multiple posibilitati de extindere, reconfigurare, este usor de montat/demontat, etc. Editat Februarie 20, 2023 de djvas Link spre comentariu
PavelR Postat Februarie 20, 2023 Partajează Postat Februarie 20, 2023 Am înţeles , mulţumesc! Link spre comentariu
victor_cj Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 Câteva poze cu laboratorul de electronică de acasă, ce conțin aparatele ce le utilizez cel mai des în activitatea de service. 4 Link spre comentariu
Marele Savant Postat Ianuarie 12 Partajează Postat Ianuarie 12 (editat) daca e vorba de ''activitatea de service'' nu mai e chiar de acasa ci de la firma, chiar daca este in apartamentul propriu! asa pot pune si eu de la job cu aparate care costa peste 30 000 de euro bucata, surse de 3 000 de dolari, multimetre la care nu am curaj sa le spun pretul, toate cu verificarile metrologice la zi! iar la unele, verificarile se fac in germania sau elvetia si costa in jur de 5000 de euro, inclusiv transportul dus/intors! Editat Ianuarie 12 de Marele Savant Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum