dan cod Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Mai am in lucru un raft sa mai rearanjez.Voi reveni apoi cu poze.Glumesc cu fiu-meu zicand ca daca mor eu poate face muzeu. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Doamne fereste!Nu m-am gandit niciodata sa fac glume pe seama mortii.Nu stiam ca aveti un fiu dar acum ca am aflat sunt curios daca este pasionat de electronica deoarece pentru mine era o minune ca tatal meu sau o alta ruda sa fie electronist caci in felul acesta cu siguranta as fi invatat electronica mult mai bine decat de unul singur si cu ajutorul altora online. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 NU e pasionat de electronica(sper ca nepotul cand va fi sa fie)este student anul 3 la Robotica in Cluj. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Pai electronica si robotica au destule lucruri in comun. 1 Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Cate ceva da dar nu total. Link spre comentariu
cipri_mury Postat Septembrie 29, 2015 Partajează Postat Septembrie 29, 2015 Inainte la facultatile de electronica se invata despre bazelele roboticii,conducerea robotilor s.a.m.d dar actualmente nu stiu daca se mai invata asa ceva.Totusi exista atatia electronisti care realizeaza roboti de la 0 numai ca asta necesita si cunostinte serioase de programare.Sper sa nu supar pe nimeni din cauza ca am facut putin off topic.Numai bine! Link spre comentariu
nostrom Postat Noiembrie 18, 2015 Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 (editat) Cred ca se incadreaza la acest topic si intreb ce iluminat folositi pentru bancul de lucru ? Au aparut lampi cu leduri proiectoare etc Ce recomandati ? Ce folositi ? Editat Noiembrie 18, 2015 de nostrom Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 18, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 18, 2015 Eu am o lampa cu led si cu lentila ,un reflector de 15W tot cu leduri dar asta il folosesc doar in caz de forta majora,plus iluminatul deasupra mesei 5 becuri de 15W tot cu leduri care merg tot timpul. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 13, 2016 Partajează Postat Mai 13, 2016 Bravooooooooooooooooo , superb , fantastic . Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 14, 2016 Autor Partajează Postat Mai 14, 2016 Cate ceva s-a mai schimbat pe aici. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Inca cateva schimbari. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2016 Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Este acolo deasupra teancului in prima foto, si un Kenwood pentru radio(sc)amatori (R5000 sau ce model...)? Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 2, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2016 Este Kenwood R5000. Link spre comentariu
VAX Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 (editat) Parerea mea este ca aveti prea multe scule, multe stau ca la muzeu. Depinde si de ce vreti sa faceti. In general sunt suficiente cateva scule de baza, dar de calitate: frecventmetru, osciloscoape, generatoare de semnal (RF, JF, impulsuri), de masurat impedante si RLC, un vobler, surse de alimentare, analizor de spectru, caracteriscop de semiconductoare. Osciloscop cu esantionare la frecventa mare (GHz) aveti ? Sculele sunt din casari, sau luate de pe ebay, daca nu sunt indiscret ? Care sunt mai valorase ? Atragerea nepotilor spre electronica trebuie sa inceapa devreme, inainte de varsta de 10 ani. Sa nu depasiti momentul ! Si atentie mare la anturajul lor, ca pot fi usor deturnati spre alte activitati (jocuri cretinizante - nu le suport !). Si sa nu pierdeti din vedere faptul ca nepotii va mostenesc numai in proportie de 25%, restul vine de la ceilalti bunici (care au alte preferinte si alte planuri in privinta nepotilor). Si eu am ratat atragerea baiatului spre electronica (este bun la info), dar el a fost foarte bolnav si nu-i placea nimic (depresie extrema, stare de rau). Am si eu ceva scule stranse (nici pe departe cat dvs) si nu stiu ce se va alege de ele cand nu voi mai fi. Am vazut ca si altii au aceasta problema cu copiii, de ex. la un patron de firma de electronice din localitate, care a investit mult in aparatura si cladiri, dar baiatul nici nu vrea sa auda de electronica. Sunteti mai dotat (cu mult) decat o facultate din provincie. Organizati un club de copii (cu grupe si de studenti), ca sa aiba nepotii anturajul sa se pasioneze de electronica. Cand veti fi la pensie si nepotii vor fi la varsta potrivita (peste 6-7 ani, nu stiu exact). Editat Noiembrie 26, 2016 de VAX Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum