florind Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Am un tv Orion P2035MT la care am nevoie de bobinele de deflexie. Tubul este A48EKB02K01 cu gat gros. Pe bobinele de deflexie este o eticheta pe care scrie: KS4816, E17865. Va rog poate are cineva de vanzare, sau poate ma poate indruma cineva de unde se pot achizitiona. Multumesc. Cu stima Florin Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Sasiul PT90 nu e pretentios deloc la deflexie.Merg multe acolo.Ceva cat de cat asemanator. Link spre comentariu
palcu ion Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 in principui merge orice bobina de pe tub 48-54 git gros cu rezistente -cca3ohm-linii,14ohm-cadre Link spre comentariu
florind Postat Iulie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2014 Masurate bobinele defecte au : BV: 12.6 ohmi BO: 2.2 ohmi Nu stiu cat de corecte sunt masuratorile pentru ca bobinele defecte au spire in scurt (fac scantei). Eu am niste bobine de la un Philips, dar au: BV: 10.2 ohmi BO: 1.6 ohmi Oare merg? Multumesc. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 ...sigur este defecta bobina la dvs?!?! Se vede fizic.... arse ...firele?!?! Link spre comentariu
florind Postat Iulie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2014 Da, clar bobinele au izolatia strapunsa pentru ca se vad flame. Cand nu face flame tv-ul functioneaza. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 (editat) ...pe unele reuseam sa le....repar!! Desfaceam/ridicam firele,daca era la suprafata ''scurtul'' si aveam acces,apoi turnam lac izolator peste ele si.....gata....asteptam sa se usuce si montam bobina inapoi!!! La unele doar,nu la toate !!!! Editat Iulie 30, 2014 de BUGHIU Link spre comentariu
Depanatoru Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Masurate bobinele defecte au : BV: 12.6 ohmi BO: 2.2 ohmi Nu stiu cat de corecte sunt masuratorile pentru ca bobinele defecte au spire in scurt (fac scantei). Eu am niste bobine de la un Philips, dar au: BV: 10.2 ohmi BO: 1.6 ohmi Oare merg? Multumesc. ar trebui sa mearga , la BO nu conteaza oricum rezistenta ohmica ci inductanta , iar la BV merge cat timp nu sunt diferente mari , de genul de 2 ori mai mai mare rezistenta . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum