bubusmecherul Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 huawei b662-24 modem,are cartele orange in el,,dar nu stiu cum sa fac setarile,pentru ca nu merge netul la el,stie careva cum se procedeaza,mai trebuie si un anumit program cumva,ma limpezeste cineva cu o idee,va rog mult. Link spre comentariu
cristybadea Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Doar va intreb,a fost luat de la OTANGE? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Iulie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2014 de la orange, Link spre comentariu
cristybadea Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Am si eu unul si am incercat sa pun o cartela prepay (tot de orange) cu optiune de internet activata si nu functioneaza,led-ul de semnal al aparatului ramanand galben permanent.Nu am gasit o explicatie logica dar se pare ca nu suporta alta cartela decat cea dedicata pentru internet pe abonament. Link spre comentariu
Vizitator geo_the_best_2001 Postat Octombrie 23, 2014 Partajează Postat Octombrie 23, 2014 baieti. e simplu. la setari creati un alt profil cu APN net sau internet. apoi setati-l pe acela sa fie cel principal (cred ca se face automat dupa crearea lui) si netul va merge perfect. primul profil este cu apn net-fix si nu are cum sa mearga cu ala. seara faina. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum