riderinblack Postat Noiembrie 19, 2014 Partajează Postat Noiembrie 19, 2014 Acea porcarie de cabluri am gasit-o la cablurile de "dat curent" la masini, sectiune groasa, fire multe si toate degeaba, daca le "racai" se duce galbeneala si ramane acel alb caracteristic aluminiului. Nu mai zic ca mare branza nu poti rezolva cu un stfel de cablu, din 2 cumparate doar unul merge la limita acceptabilului, celalalt este doar de decor (pana o sa-i schimb cablurile cu ceva mai serios). Oricum nici crocodilii nu au vreo calitate..... Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Am constatat cu tristete ca ultima cantitate de cablu UTP care am cumparat-o are 2 perechi din cupru si 2 perechi din FIER cuprat. Speriat am trecut la verificarea intregi retele din casa ,rezultatul nici urma de fier numai Al cuprat acum stiu de ce ma chinuiam atat la dezizolat si cositorit si de ce se rupeau asa repede capetele din lipitiri. Oricum nici crocodilii nu au vreo calitate..... Am verificate eu sant de Al si cuprati,am schimbat la mine cablurile (cumparate de la Metro)si cand sa-i cositoresc nu s-a putul asa ca a trebuit sa folosesc papuci sertizati si surub. Link spre comentariu
belasajgo Postat Noiembrie 26, 2014 Partajează Postat Noiembrie 26, 2014 Tu cositoresti cablurile de retea? Acuma aud pentru prima data asa ceva. Link spre comentariu
mihaighe Postat Noiembrie 27, 2014 Partajează Postat Noiembrie 27, 2014 Tu cositoresti cablurile de retea? Acuma aud pentru prima data asa ceva. Alea de rete sant cu mufa(cum altfel) ,dar am mai folosit acelesi tip de cablu si la interfon ,la electromagnetul de deschidere al porti si la instalatia de paza si incendiu.Practic am avut o rola de 300 m care am folosit-o si la reteaua de PC si la automatizari si paza ,inclusiv la senzori de fum si incendiu.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum