Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

motor pas cu pas realizat ci un PIC si L297

satelit

Postări Recomandate

Am construit un montaj electronic cu PIC16F977 si un circuit integrat L297,acest montaj functioneaza ,dar nu cum trebuie,adica motorul respectiv (bipolar) sare din pasi,sau ramine in urma.De la PC ii dau 200 pasi si ii executa,dar intre 1-200 pasi nu functioneaza bine adica ceea ce ii scriu de la PC motorul ramine in urma sau o ia inainte.La acest circuit L297 clok-ul l-ampus de 1KHz.Ma gindesc ca clok-ul este gresit pentru ca la fiecare clok trebuie sa-i corespunda un pas.PIC-ul merge bine adica daca scriu de la PC o valoare el imi da numarul de pulsuri.Va rog sa ma ajutati daca aveti o ideie despre acest L297,ca timpi accepta ca nu am gasit in documentatia lui.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• satelit

1

• pavcostel

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

L297 e driver. L298 e final de motor pas cu pas. Ori e o confuzie, ori nu stii ce vrei sa faci!Uite un pdf.Cu stima,CostelLE. vezi ca in prima pagina e schema tipica de aplicatie, care se foloseste cam in 75% din aplicatiile industriale,.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări