vizicon Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 SASIU LP 68AUn defect cu multe semne de intrebare,la introducerea tv in priza sunt 2 posibilitatii.Cazul 1-led-u de stby sa se aprinda pe rosu si sa ramana aprins,in acest caz tv functioneaza OK.Cazul 2-led-u se aprinde in rosu pentru 1-2 sec. si se stinge,tv nu mai functioneaza si trebuie repetate cuplarea la priza pana led-u ramane aprins pe rosu.A fost verificate c-urile cu ESR-u ,inlocuite cele cu capacitati mici sau rez marita,mai mult pe MAIN BOARDam suplimentat c-uri pe tote tensiunile ST_5V,ST_3,3v,ST_1,8V,ETC dar defectu nu a fost elimenat.Am schimbatsi CI tip KIA 7427P,circuit reset dar defectul nu a fost eliminat.Precizare in cazul 2 cand led-u se stinge procesoru ramane cu comanda PWR_ONOFF_1 in stare ON,toate tensiuniledin sursa MAIN BOARD sunt OK,dar lipsa comanda invertor si ecran.Poate este cineva care a rezolvat acest defect. Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 28, 2014 Partajează Postat Iulie 28, 2014 Dar tensiunea de 15V , exista ? Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 28, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 28, 2014 Scuze daca nu am specificato,mai mult IC 903 tip SI49250Y este on,iesire pin 7/8 tensiune 15V-Sw sipin 5/6 tensiune 5V_SW din ele rezulta prin alte stabilizatoare tensiunile 12V_AMP,5V_TUNER,3,3V_SDRAM,3,3V_MST si 12V_PANEL.Eu cu toate ca aceste tensiuni sunt prezent nu am inteles de ce led-u ramane stins si nu pe verde si tv in stare de functionare.In prima faza am crezut ca resetu la CI 100-LGE9655-LF nu functioneaza dar CI de reset a fost inlocuit si prezinta salt in tensiune la cuplare priza sau scoatere din priza indentic in ambele situati.Nu pot intelege care sa fie cauza,si o precizare daca se asigura starea din cazu 1 lcd functioneaza mult si bine pana la intrerupere curent sau scos din priza.MULTUMESC DE RASPUNS poate mai sunt soluti de rezolvare. Link spre comentariu
vizicon Postat Iulie 30, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 30, 2014 Fara soluti. Link spre comentariu
BUGHIU Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 (editat) Nu e problema de ...lampi din panel?!?!Contacte imperfecte la cuple?!?! Intreb,deoarece spuneti de lipsa comanda ON la invertor.... Banuiesc ca invertorul e ok!! Editat Iulie 30, 2014 de BUGHIU Link spre comentariu
leoncris Postat Iulie 30, 2014 Partajează Postat Iulie 30, 2014 Lipituri reci pe ... ST_3,3v . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum