Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

LCD -LG 20LS5R-ZA

vizicon

Postări Recomandate

SASIU LP 68AUn defect cu multe semne de intrebare,la introducerea tv in priza sunt 2 posibilitatii.Cazul 1-led-u de stby sa se aprinda pe rosu si sa ramana aprins,in acest caz tv functioneaza OK.Cazul 2-led-u se aprinde in rosu pentru 1-2 sec. si se stinge,tv nu mai functioneaza si trebuie repetate cuplarea la priza pana led-u ramane aprins pe rosu.A fost verificate c-urile cu ESR-u ,inlocuite cele cu capacitati mici sau rez marita,mai mult pe MAIN BOARDam suplimentat c-uri pe tote tensiunile ST_5V,ST_3,3v,ST_1,8V,ETC dar defectu nu a fost elimenat.Am schimbatsi CI tip KIA 7427P,circuit reset dar defectul nu a fost eliminat.Precizare in cazul 2 cand led-u se stinge procesoru ramane cu comanda PWR_ONOFF_1 in stare ON,toate tensiuniledin sursa MAIN BOARD sunt OK,dar lipsa comanda invertor si ecran.Poate este cineva care a rezolvat acest defect.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vizicon

3

• leoncris

2

• BUGHIU

1

Top autori în acest subiect

Scuze daca nu am specificato,mai mult IC 903 tip SI49250Y este on,iesire pin 7/8 tensiune 15V-Sw sipin 5/6 tensiune 5V_SW din ele rezulta prin alte stabilizatoare tensiunile 12V_AMP,5V_TUNER,3,3V_SDRAM,3,3V_MST si 12V_PANEL.Eu cu toate ca aceste tensiuni sunt prezent nu am inteles de ce led-u ramane stins si nu pe verde si tv in stare de functionare.In prima faza am crezut ca resetu la CI 100-LGE9655-LF nu functioneaza dar CI de reset a fost inlocuit si prezinta salt in tensiune la cuplare priza sau scoatere din priza indentic in ambele situati.Nu pot intelege care sa fie cauza,si o precizare daca se asigura starea din cazu 1 lcd functioneaza mult si bine pana la intrerupere curent sau scos din priza.MULTUMESC DE RASPUNS poate mai sunt soluti de rezolvare.

Link spre comentariu

Nu e problema de ...lampi din panel?!?!Contacte imperfecte la cuple?!?! Intreb,deoarece  spuneti de lipsa comanda ON la invertor....

Banuiesc ca invertorul e ok!!

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări