Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV VORTEX MODEL :V14N-A9

nicuschiopu

Postări Recomandate

procesor TDA11106PS/V3/3 baleaj vertical LA78040B defectul se manifesta in felul urmator imagine de la jumate in jos in partea de sus ecran negru am schimbat ceuri pe acolo care erau devalorizate aceiasi problema daca ma puteti ajuta cu ceva solutii pentru defectul precizat mai sus va multumesc.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• nicuschiopu

2

• palcu ion

1

• neculavasile

1

• cristybadea

1

Top autori în acest subiect

procesor TDA11106PS/V3/3 baleaj vertical LA78040B defectul se manifesta in felul urmator imagine de la jumate in jos in partea de sus ecran negru am schimbat ceuri pe acolo care erau devalorizate aceiasi problema daca ma puteti ajuta cu ceva solutii pentru defectul precizat mai sus va multumesc.

Ati schimbat C-uri pe acolo?????PE UNDE;MAI EXACT?Sigur defectul se datoreaza proastei functionari a etajului BV (C-uri electrolitice--integrat)

Link spre comentariu

pe la integrat trebuie sa fie o dioda intre pini  vezi sa nu aiba rezistenta in sens invers apoi C-uri pina la iesire spre deflexie etc tensiunile pe CI sa fie corecte

Link spre comentariu

dioda 1N 4007 era defecta la masuratoare arata buna in circuit nu am inlocuito si s-a rezolvat defectiunea va multumesc pentru solutii se poate inchide acest topic.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări