Vizitator adaniel69 Postat Iulie 27, 2014 Partajează Postat Iulie 27, 2014 salut! vreau sa va intreb daca exista un astfel de releu, si anume: daca il alimentez o secunda intr-un sens sa ramana intr-o pozitie, iar daca il alimentez in sens invers sa ramana in pozitia cealalta(si dupa ce nu mai este alimentat). am nevoie de asa ceva ca sa imi intrerupa alimentarea la masina cand o incui. mai exact pentru comanda deschiderii portbajagului. cand descui masina sa am curent spre o bobina care deschide portbagajul si cand o incui sa intrerupa. multumesc! Link spre comentariu
Electronicserver Postat Iulie 27, 2014 Partajează Postat Iulie 27, 2014 Actuator ? Link spre comentariu
validae Postat Iulie 27, 2014 Partajează Postat Iulie 27, 2014 (editat) Releu polarizat, are miezul magnet permanent și se schimbă starea schimbând polarizarea bobinei. http://www.soselectronic.ro/?str=955 Editat Iulie 27, 2014 de validae Link spre comentariu
Vizitator adaniel69 Postat Iulie 27, 2014 Partajează Postat Iulie 27, 2014 releu bistabil! multumesc frumos validae!!! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum