Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Selector de linii

Flor

Postări Recomandate

Va salut.

Am gasit in http://elm-chan.org/works/linesel/report_e.html un montaj care permite selectarea a 1 sau 2 din liniile care compun semnalul tv si afisarea lor pe osciloscop pentru analiza.

Am construit "jucaria", programat AT-ul, evident cu softul pt PAL, dupa care am trecut la testarea lui. LCD-ul se "aprinde" ca in paginile de net, daca apas butoanele se intampla exact ce doresc, DAR

semnalele de sincronizare sunt furnizate aiurea. Asa ca imaginea aluneca si nu o pot sa o "agat" pe nici un osc.

Autorul precizeaza ca nu a incercat acest soft..Eu am folosit "CodeVisionAVR" dar nu m-am prins unde este buba.

Asa ca apelez la ajutorul si bunavointa voastra. Daca suntei bucuresteni, pot venii la voi cu montajul, inclusiv cu :drinkers: multa, buna si rece.

Pt cei care - ca mine- nu stiu (inca) japoneza, :rolleyes: in drepta sus a pagini exista cuvintele "Translate this page with Bablelfish Translation".

PS. Celor interesati sau/si grabiti le pot pune la dispozitie versiunea mea de cablaj in Orcad. Pe gratis si free. Folositi MP-ul.

PPS. Din motive de lipsa sursa semnal NTSC, nu am avut cum sa testez daca macar acolo "canta". Oricum NTSC-ul nu ma intereseza...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Flor

1

• dandumit

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Site-ul acesta i-l stiu de mult timp si este un site excelent. Apropo de problema ta ar trebui sa vezi ce se intampla cu timer-ii si sa vezi daca sunt calculate bine valorile acolo, alta diferenta nu cred ca este.Apropo de semnal NTSC : ai putea sa folosesti un DVD player (au devenit tare ieftine) si sa-l configurezi sa dea output-ul in format NTSC. mi se pare ca si camerele foto digitale au optiune de tv out.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări