Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Inlocuire selector canale televizor Minerva model CUC3400

Mihai Popa

Postări Recomandate

Buna seara,

Am primit acest tip de televizor, Minerva CUC 3400. Este functional, doar cateva butoane de pe telecomanda nu functioneaza (oprit, volum, ...) desi am verificat cu camera de la telefonul mobil si am vazut ca la apasarea butoanelor ledurile emit.

Problema este ca am "introdus" cablul de la UPC si nu receptioneaza decat vreo 3-4 programe (asa si asa calitativ dar cu sunet bun) si inca doua bine (dar cu sunet lipsa, adica un "fasait", ca si cum sunetul nu este "tras in banda").

Exista vreo posibilitate de a inlocui selectorul cu unul care sa receptioneze cat mai multe din canalele de pe cablul actual? Am descarcat schema electrica si selectorul este comandat pe magistrala I2C de catre procesor.

Si daca exista, are cineva un asemenea selector si cat costa?

O solutie ar fi achizitionarea unui tuner tv extern si folosirea televizorului pe AV, asta in cazul in care nu se poate inlocui selectorul sau operatia depaseste valoarea tunerului.

Va multumesc anticipat.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• electrolivius

1

• Mihai Popa

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Sasiul CUC 3400 a fost echipat cu selectoare  ce puteau receptiona majoritatea programelor difuzate pe cabku  mai putin

cele  emise in hiperband. Numarul de programe este dat de tipul procesorului si poate fi de 30 sau 40 de programe  de regula .

Faptul ca nu receptinezi decat 4 programe poate presupune un selector defect sau o necunostere  integrala a modului de programare

a acestui televizor (programarea este destu de greoaie). Am selector de rezerva pentru acest tip de  sasiu  (si eu am in provnicie  2 tel.

Gundig cu sasiu CUC 3400). Daca ai nevoie de ajutor ma poti contacta la tel. 0755327429 .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări