crmn1 Postat Iulie 26, 2014 Partajează Postat Iulie 26, 2014 scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu vad sa postez in alta parte o problema privind realizarea unui portbagaj ptr vw t4 . in alta ordine de idei ma intereseaza daca pot cumpara sau copia sau o ideie cum pot face 8 suporturi de prindere pe plafon astfel sa pot transporta bagajele deasupra fara sa ma incomodeze in masina .doresc 8 deoarece vor fi 4 pe stinga si 4 pe dreapta ptr greutate mai mare .deasemenea atunci cind doresti sa cumperi asa ceva toti vand super porbagaj la super euro diferenta fiind traversele pe care le pot confectiona singur .de asemene daca intrebi la un tirg auto se spune merge si de logan dar daca cade ceva de pe plafon nu cred ca plateste dorel din talcioc .am postat aici deoarece astept din partea celor care ma pot ajuta fotografii cu cele originale sau orice ideie. de asemenea la dezmembrari sunt tot felul de variante cu 2 traverse cu 4 cu rame sau fara eu nu doresc decat o ideie privind suportii de pe plafon.daca cineva are asa ceva pe t4 rog o fotografie cu multumirile de rigoare NELU C Link spre comentariu
bibanu47 Postat Iulie 27, 2014 Partajează Postat Iulie 27, 2014 Eu am dat cautare pe net-imagini si am gasit o multitudine de modele edificatoare pentru a construi unul. Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 27, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 27, 2014 da multumesc frumos Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum