Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

portbagaj vw t4

crmn1

Postări Recomandate

scuze daca nu am postat unde trebuie dar nu vad  sa postez in alta parte o problema privind realizarea unui portbagaj ptr vw t4 . in alta ordine de idei ma intereseaza daca pot cumpara sau copia sau o ideie cum pot face 8 suporturi de prindere pe plafon astfel sa pot transporta bagajele deasupra fara sa ma incomodeze in masina .doresc 8 deoarece vor fi 4 pe stinga si 4 pe dreapta ptr greutate mai mare .deasemenea atunci cind doresti sa cumperi asa ceva toti vand super porbagaj la super euro diferenta fiind traversele pe care le pot confectiona singur .de asemene daca intrebi la un tirg auto se spune merge si de logan dar daca cade ceva de pe plafon nu cred ca plateste dorel din talcioc .am postat aici deoarece astept din partea celor care ma pot ajuta fotografii cu cele originale  sau orice ideie. de asemenea la dezmembrari sunt tot felul de variante cu 2 traverse cu 4 cu rame sau fara eu nu doresc decat o ideie privind suportii de pe plafon.daca cineva are asa ceva pe t4 rog o fotografie  cu multumirile de rigoare NELU C

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crmn1

2

• bibanu47

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări