Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Dump Arctic BE1200A

Jhn

Postări Recomandate

Salut tuturor !,am si eu nevoie de un dump functional pentru Arctic BE1200A Type:8362CT,am facut reset dupa indicatiile citite pe acest forum,insa pe display apar doar cateva liniute,fara nici un fel de eroare gen "F11" etc....

Link spre comentariu

Buna seara,masina nu ia nici macar o comanda la apasarea butonului de start/stop,nici macar nu blocheaza usa,pe diplay apar cateva liniute.

Am verificat totul,de la carbuni motor, pompa, ventile,lacatul l-am dat jos(curatat contacte)l-am alimentat separat si functioneaza....problema este asemanatoare cu cea descrise de domnul Ciprian A.din topicul de aici:http://www.elforum.info/topic/86346-defect-la-masina-de-spalat-arctic-ba-1000/,am legatura cu dansul,si mi-a trimis un dump,insa este pentru eeprom 24C02,eu pe placa am 24C01.

Cum am spus m-ai sus...am incercat si varianta de reset,la un moment dat au inceput sa clipeasca toate segmentele,insistand asupra butonului de start/stop a blocat usa,si a inceput sa invarta cuva, insa pe display nu apar decat cateva liniute,la repunerea in functie,masina revine cu eroare de m-ai inainte,si nu face nimic.

Maine am sa copii dump-ul de pe eeprom,si am sa-l postez,poate cineva m-ai in tema va elucida defectul,pun un mic material video (scuzati calitatea),cu eroarea respectiva:

View My Video

Multumesc,si astept orice sfat din partea dvs !

Link spre comentariu

Problema rezolvata !!!

Cu toate ca eu aveam nevoie de un dump pentru eeprom 24C01,am rescris o memorie 24C02 cu dump-ul trimis de domnul Ciprian Alexandrescu,(caruia ii multumesc inca odata ) si totul functioneaza perfect....sigur se va schimba turatia motorului de la 1200 rot,la 1000 de rot,dar asta nu este nici o problema.

M-ai jos cateva poze cu rezultatele respective:

Placa cu eroare alimentata simplu

Posted Image

Placa dupa instalarea dump-ului:

Posted Image

Posted Image

Posted Image

In aceasta seara,am avut timp sa-i d-au o spalare la program "scurt",totul a decurs normal !

Link spre comentariu

Cer scuze admin-ului pentru dimensiunea mare a pozelor(sper sa nu m-ai fac greseala asta),si rog daca se poate reedita,daca nu.....sunt de acord sa se stearga.

Multumesc !

Link spre comentariu
  • 8 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări