Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

parametri pt SAL SBX 3040

Vizitator seb@s

Postări Recomandate

• Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

8

• Sharky

5

• ics

1

• 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator hazard

mai...sincer, chiar ma intereseaza si vreau sa stiu sigur pt ca lucrez cu ele!si diferentzele sunt destul de mari.eu am pdf-urile de pe site si sunt diferentze f mari!uite la SRP2530 de ex:fs la tine este 42,55 in pdf este 27!qts 0,68 cu 0,53vas 57 cu 104!!!!qms 4,19 cu 3,97qes 0,81 cu 0,61cms 0,34 cu 0,58L 2,61 cu 3,30Eu zic ca influenteaza destul de mult calculul unei incinte aceste diferentze.De asta vreau sa stiu care sunt cele adevarate.Sau adevarul este dincolo de noi si aparate de masura :lol:

Link spre comentariu

ma..nu stiu ce sa zic..da eu mai am si un catalog ..fix ca si ala care e postat sub forma de poze aici pe forum in care parametrii seamana mult cu cei pusi de mine pe ftpcel mai bine daca ai deja difurile le masori si gata...dar si asta e discutabila chestia..ca am facut un experiment..un dif nou l-am masurat, facut boxa, si dupa un timp parca suna altcumva..l-am masurat din nou si mi-a dat rezultate putin diferite...dar nu exagerat de diferitepoate trebuie sa freci difurile pana sa le masori si faci incinta... nu stiu ce sa zic

Link spre comentariu

se numeste efect de "break-in", orice difuzor are o perioada in care piesele moi isi dau drumul.In mod normal, orice difuzor cumparat de nou, ar trebui lasat catefva ore sa functioneze cu un semnal sinusoidal de frecventa joasa, pentru a ajunge la parametrii finali.

Link spre comentariu
Vizitator hazard

dap. are dreptate nexus, il lasi cateva ore la vreo 10hz si ai rezolvat pb:)...anyway, am verificat in vreo 2 locuri cu sal-urile, parametrii sunt aia de pe site si cei scanati din catalog pe topic-ul asta

Link spre comentariu

alea de 30 cm is mai bune...dar iese boxa mai marealege SBX ca is mai usoare si au cursa mai lungaSA e cam mic...dar e drept ca asa o sa ai si boxa mai micatoate is difuri care merg mai bine in bass reflex....

Link spre comentariu
Vizitator seb@s

api eu tot asa ziceam dar am testat sbx si........nush.....poate sunt eu devina :? ....dar cocluzia a fost :suna super deep dar in ceea ce priveste presiunea paraca am ceva rezerve....poate mi-sa parut mie.. mai astept si alte pareri...Shtef...suna bine....dar fieceare cu gustul sau.......si la ce mai foloseste tu un dif(sau boxa) in afara de muzica? :?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator victor_mocan

Salut,Sal 3040 am in boxe si vreau sa le schimb nu de alta dar are un de Spl 90 dB si chiar ma enerveaza la cat de incet se aude... si cum nici nu suporta putere prea mare ... Eminence-ul ma asteapta

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări