Kaze Postat Decembrie 4, 2006 Partajează Postat Decembrie 4, 2006 mi-am propus sa fac un astfel de amplif in max o luna,ce ar fi mai indicat pt mine avand in vedere ca sunt pe la inceput: 2 amp-uri pe mosfet sau sa iau 4 tda7294 si sa pun cate 2 in punte,pana la urma daca iese mai bun cu mos o sa ma chinui si o sa il fac asa Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 4, 2006 Partajează Postat Decembrie 4, 2006 sa inteleg ca si cel cu mosuri vrei sa il faci tot din kituri?Daca da spune ce kit ai de gand sa folosesti.Daca ai de gand sa faci totul cu mana ta (cumperi piesele, foaie de Cu, faci tu cablajul..etc) atunci as alege punte cu lm3886 in loc de tda.Partea nasoala la kiturile care se vand e ca nu au o protectie pe ele si atunci trebuie sa fii mai atent, sau sa implementezi tu una. Link spre comentariu
Kaze Postat Decembrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2006 fiind primul amplif de putere mai maricica o sa iau kituri la varianta cu mos, la cea cu tda il fac eu Link spre comentariu
Vizitator geokser Postat Decembrie 4, 2006 Partajează Postat Decembrie 4, 2006 Ai putea incerca sa faci 160w mosfet simple .E schema simpla,dar se cam incinge radiatorul:( Link spre comentariu
Kaze Postat Decembrie 4, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2006 se vorbea despre ala ca e cam instabil daca nu folosesc niste piese de calitate, eu fiind la inceput :smt006 ma intelegi nu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum