Bela Daniel Postat Iulie 26, 2014 Partajează Postat Iulie 26, 2014 Am o mare problema cu releu de semnalizare in dimineata asta am vazut ca nu imi mai functioneaza semnalele(stanga-dreapta si avariile) cand am dat semnal stanga nu sa aprins nimic iar cand maneta de la semnal sa pus pe pozitia normala releu a inceput sa faca ca toate alea mai exact un bazait de 4 5 sec apoi se oprea, nu imi merg semnalele de nici un fel si nici avariile, am verificat sigurantele , becurile le-am verificat la un transformator de 12V si merg toate . Link spre comentariu
viopa Postat Iulie 27, 2014 Partajează Postat Iulie 27, 2014 Verifica intrerupatorul ce este actionat de maneta semnalizatorului.Este posibil sa fie in scurt.Pentru a ajunge la acesta se demonteaza volanul.Atentie ! Inainte de demontarea volanului se marcheaza pozitia acestuia. Link spre comentariu
Dr.L Postat August 2, 2014 Partajează Postat August 2, 2014 Mutat la electrica auto Link spre comentariu
Bela Daniel Postat Noiembrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2014 am gasit problema era releu de semnalizare Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum