Kreator Postat Decembrie 3, 2006 Partajează Postat Decembrie 3, 2006 Am doua difuri care seamana cu diful de aici si de aici. Ce incinta ar merge mai bine pt auditie intr-o camera? (Exclus chefuri etc.) Merci! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 3, 2006 Partajează Postat Decembrie 3, 2006 din pacate daca alea sunt difuzoarele ai nevoie si de medii Link spre comentariu
Kreator Postat Decembrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2006 Are baiatul si medii! Sunt ca astea. M-am gandit initial la un proiect de 40l ceva de genul, dar astept si parerea voastra... Link spre comentariu
Kreator Postat Decembrie 3, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 3, 2006 ... si inca ceva... incintele vor fi active. Pt bass voi folosi amplificatorul Power amplifier 65W with HEXFET pe care tocmai l-am facut - si care cel putin mie - mi se pare ca se aude super, iar pt medii si inalte voi folosi LM3886 care tot din propria experienta mi-a placut cum se aude. @ Vasile (si nu numai): care vor fi frecventele de taiere? 200Hz si 5000Hz sunt OK? Merci! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum