Vizitator Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Din pacate Nu am, nr ei este B02TKF,este ca cea de politie Diesel dar fara geamuri laterale, alba.De ce, ai trecut pe linga ea?Sau ea pe linga tine? Link spre comentariu
Mihai Cimpoeru Postat Ianuarie 9, 2007 Partajează Postat Ianuarie 9, 2007 Stateam intr-o zi in statie la 137 si se auzea de departe muzica house si nu stiam de la cine se auzea asa tare ! Ma uitam la toate masinile se auzea din ce in ce mai tare si nu stiam din ce masina pana a ajuns in dreptul meu si imi infunda urechile !! :rolleyes: Am mai vazut-o de cateva ori la o spalatorie pe langa Plaza romania . Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 Exact aceea este, acolo la spalatorie mai bem noi cite 1 bere :partyman: Ti-a placut sound-ul de pe ea? :goodman: Sa-l auzi acum , dupa modificari... :smt003 Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 Rog moderatorul sa stearga absolut toate offtopicurile ca de nu sterg tot threadul ca sa transformat in discutii demne de carciuma Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 12, 2007 Partajează Postat Ianuarie 12, 2007 nu pot sa le pun intr-un subiect separat?Chiar acum nu am timp sa le sterg ca am un colocviu. Cand revin le sterg sau le mut. :smt027 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum