Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alegere difuzoare pentru cel mai bun SPL

yuly4you

Postări Recomandate

• Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Blak

16

• yuly4you

14

• Sandu_alex_999

6

• Sharky

5

Top autori în acest subiect

firele sunt 4AWG suporta 60A pe o lungime de 5m fara probleme.. merge si 80A tot pe aceeasi lungime...luand in calcul cat de scurte sunt in amplif cred ca ar putea trece si 500-600A de amperi fara probleme....

Link spre comentariu

Oricum mii se pare exagerat sa bagi asa ceva in priza,ca nu ar rezista instalatia,eventual jos la tablou acolo unde vine linia de 380 :weedman: direct pe bornele alea mari sa il cuplezi(acolo sunt aproape sigur ca ar face poc :toimonster: ) :smt006

Link spre comentariu

Oricum mii se pare exagerat sa bagi asa ceva in priza,ca nu ar rezista instalatia,eventual jos la tablou acolo unde vine linia de 380 :weedman: direct pe bornele alea mari sa il cuplezi(acolo sunt aproape sigur ca ar face poc :toimonster: ) :smt006

Nu mai stiu in ce taraera facut filmul, dar aveau 220. Bagau diful in priza si il lasau pana cand sarea siguranta. Era pus si un cleste de curent pe firele de "alimentare" :weedman:
Link spre comentariu

Oameni buni, voi chiar bateti campii aici, de la ce s-a plecat si la ce s-a ajuns.......... in fine, interesanta ideea, difuri pro contra difuri auto, dar pe mine altceva ma roade....si nici nu am 999999999999999999RON sa bag in masina, vb aici de preturi pentru buzunarul unui student, ceva pana in 15-20mil....

Link spre comentariu

Blak, interesanta ideea ta, si nici ff costisitoare, insa am cateva intrebari.....difuzoarele, 11mil bucata????si de unde le pot cumpara, atat difurile, cat si amplificatorul....

Link spre comentariu

BlaK, JBL A1201 este un amplif bun, am schema de la el,peste el este JBL BP2200.1 care e mult mai istetz,am si schema astuia.ClasaD :rock: Uite cind termin si eu ce am de facut pe masinutza noastra, o duba WW alba,gen politie (B02TKF), poate ne intilnim la niste beri si decibeli :goodman: Te vei bate cu 4 sarace de Eminence Kappa 15 Pro(500Wrms) sau LF(600Wrms), sa vad care suna mai bine in cei 315L cit are cutia.De acord?Totul facut manual de mine,incluziv finalul si alimentarea.Peste ceva timp, ma voi apuca si de clasaD pt auto si nu numai...

Link spre comentariu

Da, a noastra este.Stiu si de chestia cu db drag,din pacate NU am mai putut ajunge.Acum lucrez la alimentare, iar sapt viit, mai dichisesc pe acolo, ce trebuie, deh, totul a fost un hobby, dar acum pt ca tot ma voi ocupa cu PRODUCTIA de asa ceva, tre sa fie treaba serioasa... :partyman:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări