Sandu_alex_999 Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 Damn :arme :wav: :naughty: Link spre comentariu
Blak Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 Decat sa dau banii pe Ground Zero mai bine imi iau niste atomic APX care rezista pana la 25kW ..... si amplificare de la Hifonics, SPL Dynamics... Link spre comentariu
Blak Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 Amplificare... sa uitati un pic de firma GZ ... sa vedeti ca exista si mai bun http://www.spldynamics.fi/ ..... SPL Dynamics D-7 ...17200W RMS @ 2ohm (link) sau 1x8600W @ 1ohm Iar ca difuzor Atomic Apxx 18D (25000W RMS pe un timp scurt pt competitii) Link spre comentariu
Blak Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 NeXuS_3 nu are sens comparatia... te asigur... Nu conteaza care difuzopr e mai bun sau care nu ..... ci cum stii sa le folosesti... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 Da-mi te rog niste exemple prin ce se face reamarcata firma asta Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 faine difuzoare.Pacat ca e mai greu sa faci rost de ele in RO.Totusi, ai mila de bietul tico. :weedman: Link spre comentariu
Blak Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 Recorduri mondiale se face remarcata firma asta.... detine multe recorduri mondiale ... si este foarte folosita pe afara... exista filmulete cu atomic apxx bagat la 220v si nu are nimik.... Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 Si eu vreau sa vad asta...mai ales ca difurile astea is pe 1-2ohmi :weedman: imi imaginez cat consuma unu din asta cand e bagat in priza :smt005 daca il tii prea mult va trebui sa iti schimbi instalatia in casa :smt005 ai ceva link-uri cu aceste filme? :weedman: Link spre comentariu
vlad_2770 Postat Decembrie 24, 2006 Partajează Postat Decembrie 24, 2006 Ma nu cumva filmuletul este facut la ei acolo in America? Ca daca este asa, incep sa inteleg de ce a tinut acest difuzor la acei "220V".Din ce m-am uitat pe site-ul lor, poze sunt , dar ceva un SPL nu am gasit. Este asa de mare incat il tin secret, sau cum?Si acolo pe continetul ala, lumea nu prea se arunca dupa cifre exacte ci dupa aspect si ce scrie pe difuzor (chiar daca este exagerat uneori). Arata-i unui obez de peste 160kg (pe care ii vezi pe strada!!! si care poarta blugi la care le incep partea dintre picioare de la genunchi :smt001 ) un dif profesional de 18" si te intreaba: Ce vrei sa faci cu farfuriuta asta de la ceasca de cafea? E mica sa o folosesti intr-o boxa pentru un living.Deci acolo ce nu este aspectos si cu multe zerouri nu incanta!!Daca stii ceva exact despre un record, da un link sa vedem si noi ca ... deh nu suntem nici frate cu Toma necredinciosul dar nici nu putem sa credem doar pentru ca ai scris tu. Link spre comentariu
Blak Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Eu tiam dat sculele.... cred ca ai putea simplu cauta pe siteul ..... http://www.termpro.com .... mura in gura.... de obicei pe forumuri de electronica nu sunt crezut.... dar pe alte forumuri car audio crede-ma ca sunt foarte crezut... si poti vedea multe filmulete si etc despre ce pot aceste difuzoare.... nu sunt tinute secret...pur si simplu nu avem ink access la ele... poate in 2007 vor fi pe piata .... P.S: da este acel difuzor Link spre comentariu
Blak Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Filmuletul cu 220V..... va las singurei sa calculati la ce putere a rezistat ... da mura in gura filmul .... http://www.realmofexcursion.com/videos.html Link spre comentariu
nonyhaha Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 miau dat lacrimile la filme :((ce pot spune, wow, imi dadea cu virgula la calcul sunt foaaarte interesante difurile alea Link spre comentariu
Murcielad Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Ground Zero nici nu face amplificatoare :toimonster: are un prieten amplificator URANIUM pe care l-am tinnut si eu o luna si ghici ce scria pe placa ??? FARENHEIGHT .... este o firma germana de amplifuri ! peste numele asta scria mandru GZ :toimonster: pe difuzoare GZ gama nuclear era vopseaua cu stropi :( scuze dar nu asa ar trebuii sa arate un difuzor de 1000$ :axe: comparativ difuzoarele Paudio par lucrate in JAPONIA fata de GZ :( Link spre comentariu
Blak Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Si mai sunt multe firme care produc difuzoare asemanatoare... In legatura cu Ground Zero... ei nu produc nimic ...doar pun numele pe niste produse din china... ca sa fiu mai exact pun brand-ul lor pe produs ) ... Produsele macar sunt alese cu cap.... Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Decembrie 25, 2006 Partajează Postat Decembrie 25, 2006 Amplificare... sa uitati un pic de firma GZ ... sa vedeti ca exista si mai bun http://www.spldynamics.fi/ ..... SPL Dynamics D-7 ...17200W RMS @ 2ohm (link) sau 1x8600W @ 1ohmIar ca difuzor Atomic Apxx 18D (25000W RMS pe un timp scurt pt competitii)Presupun ca firele alea ce se vad in amplif sunt cele de 12V :toimonster: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum