Vizitator Razvan Stanescu Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Ar fi o idee minunata , însă , unpic cam departe . Oare aici pe România este cineva care sa se priceapă la magnetofoane ? Merci frumos ! Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 16, 2017 Partajează Postat Septembrie 16, 2017 Categoric există destui, pune un anunț la ElectroJob și sigur te va contacta cineva... Link spre comentariu
Vizitator Silviub Postat Decembrie 30, 2018 Partajează Postat Decembrie 30, 2018 (editat) Bună seara, îmi puteți trimite și mie pe mail acest conținut? Am un revox b77 și ar trebui doftoricit puțin. Nu pot vedea imaginile postate și aș avea nevoie de ele că să pot confrunta. Adresa mea de mail este silviu_bites@yahoo.com Mulțumesc mult, Editat Decembrie 30, 2018 de Silviub Înlocuite automată telefon. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 La 30.12.2018 la 22:18, Silviub a spus: Bună seara, îmi puteți trimite și mie pe mail acest conținut? Am un revox b77 și ar trebui doftoricit puțin. Nu pot vedea imaginile postate și aș avea nevoie de ele că să pot confrunta. Adresa mea de mail este silviu_bites@yahoo.com Mulțumesc mult, Extinde Imaginile sunt inca pe site dar si-au schimbat numele domeniului in .CC Modifica in bara de adresa... Link spre comentariu
Vizitator Silviub Postat Ianuarie 2, 2019 Partajează Postat Ianuarie 2, 2019 Mulțumesc mult Gigelizatoru' , cartea de service ați găsit-o? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum