costy Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Nu stiu daca e tocmai locul potrivit dar am o nelamurire legata de antena unui router. Pleaca firul coaxial de pe placa si cand ajunge la antena e lipiita ecranarea de aceasi tabla ca si firul cald, desigur nu in acelasi loc, dar totusi mi se pare dubios. Poza cu antena in cauza Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Asa trebuie sa fie, la 2,4Ghz acea linie e un circuit LC acordat Link spre comentariu
costy Postat Iulie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2014 ok, dar acea linie e conectata direct la masa Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 ok, dar acea linie e conectata direct la masa Pai si nu inteleg care e problema ? Te deranjeaza sa o vezi legata la masa ? Link spre comentariu
costy Postat Iulie 23, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 23, 2014 mi-e greu sa inteleg cum mai ajunge semnalul captat de antena pe placa daca firul cald e scurtcircuitat cu masa prin antena. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 La postul nr4 al lui yo4you http://www.elforum.info/topic/92047-radioreceptor-am-cu-etaj-darlington-am-receiver/ acelasi principiu...doar ca din cauza lungimii de unda e folosita o bobina cu mai multe spire, in cazul tau la 2,4ghz e o linie pt ca si lungimea de unda in 2,4 ghz e mult mai mica. Studiaza un pic mai mult bazele radio comunicatiilor si o sa intelegi, mai mult, nu o sa ti se mai para ciudat 1 Link spre comentariu
Ovidanie Postat Iulie 23, 2014 Partajează Postat Iulie 23, 2014 Intr-adevar, in curent continuu este scurt-circuit dar la 2,4GHz nu mai este scurt-circuit, are impedanta de 50 ohm. 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum