Vizitator sab0tag3 Postat Decembrie 3, 2006 Partajează Postat Decembrie 3, 2006 dupa cum spune si titlul topicului, caut documentatie pt un integrat sanken SLA9030M. tot ce stiu despre el: final de comanda pt motor pas cu pas unipolar. n-am habar de pinout, tensiuni de alimentare etc. il am dintr-o imprimanta veche cu ace, ceva IBM si sincer sa fiu e prea complicat cablajul k sa-mi pot da seama de acolo cu ce se mananca.Am descoperit doar terminalele pt motor in rest pauza. Am cautat pe toate site-urile posibile si imposibile, pe situ sanken, pe dc++ .... poate aveti careva vro documentatie scrisa, cioplita-n piatra sau oricum ar fi ea sa ma luminati si pe mine mersi anticipat :smt006 Link spre comentariu
george81 Postat Decembrie 4, 2006 Partajează Postat Decembrie 4, 2006 Salut! Cred ca integratul de care vorbesti tu e un ASIC si cred ca datasheet-ul e confidential. Am gasit eu ceva din seria SLA9... pote e folositor... Numai bine! George Sau poti sa triniti un E-mail to: [email protected] Bafta! Link spre comentariu
Vizitator sab0tag3 Postat Decembrie 4, 2006 Partajează Postat Decembrie 4, 2006 :smt003 ms mult george, da ce ai gasit tu este un "High speed, high integration gate array", adik ceva matrice de porti logice. Eu caut un integrat prapadit cu 15 pini care arata ca in poza de mai jos. Oricum mersi mult pt info, sa vad acum dak trimit un mail la adr care mi-ai dat-o primesc vreun raspuns :yawinkle: Link spre comentariu
sogard_2003 Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 dar de ce te complici cu drivere ??? daca nu gasesti documentatia..ia-ti tranzistori :smt003 :smt003 :smt003 Link spre comentariu
Vizitator sab0tag3 Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 sogard....nu e mai simplu sa fol ce ai decat sa cheltui bani pe ce n-ai???? :weedman: ... banii sunt pt :drinkers: :partyman: Link spre comentariu
tehnicus Postat Februarie 7, 2007 Partajează Postat Februarie 7, 2007 Daca am vazut bine acel circuit se cheama SLA 7024 si foia de catalog se poate gasi foarte usor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum