yulyan30 Postat Iulie 26, 2014 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2014 ....cam toate sant cele pentru etaje final linii cu dioda incorporata....si in desenul pus de mine scrie clar.... BU2508DF... ok. am inteles sa inteles de unde era defectul la tv si ca tranzistori inlocuiti de mine era stifturi ramane acum sa fac rost de unul original multumesc tuturor care m-au ajutat Link spre comentariu
crmn1 Postat Iulie 26, 2014 Partajează Postat Iulie 26, 2014 cred ca nu e vorba de marfa de calitate sau nu. e vorba de o scapare undeva am avut asa ceva din traf si altadata din lipituri pe jungla inca odata te rog atentie la lipituri mai ales ca ai specificat ca tv a mers 2 ore el nu stie 2 sau 3 ore Link spre comentariu
yulyan30 Postat Aprilie 23, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2015 revin cu o problema la acest tv acum dupa aproape un an de mers fara nici o problema s-a defectat si anume: imaginea s-a ingustat intr-o dunga verticala de cativa centimetri mentionez ca pot schimba canalele si tv-ul are sonor. putin ajutor daca se poate. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 23, 2015 Partajează Postat Aprilie 23, 2015 Condul de cuplaj cu deflexia H este defect.C627 Link spre comentariu
yulyan30 Postat Aprilie 24, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2015 am gasit si R645 arsa, am schimbat-o si da semne sa se incinga si probabil se va arde din nou Link spre comentariu
dan-a2 Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Daca nu schimbati condul de care a spus Dan , rez. se incinge !! Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Greu pricep unii.Cum se poate mai mult de atat? Link spre comentariu
yulyan30 Postat Aprilie 24, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Greu pricep unii.Cum se poate mai mult de atat? am priceput, si va multumesc eu doar am spus ce am mai gasit Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 Atunci e ok inseamna ca ai rezolvat Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 24, 2015 Partajează Postat Aprilie 24, 2015 am priceput, si va multumesc eu doar am spus ce am mai gasit oricum rezistenta se incinge chiar daca este condul bun dar asa este si daca este pusa cu aceiasi wati nare nimic daca se incinge nu se va arde Link spre comentariu
yulyan30 Postat Aprilie 25, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2015 da am rezolvat condesatorul era unflat si pocnit l-am schimbat si tv-ul funcioneaza bine multumesc tuturor care m-au ajutat in special domnului dan cod Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum